Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jim Receveur på shopping
Torsdag 10. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Radio 100 FM’s direktør, Jim Receveur, har været en tur forbi TV 2 Radio for at snakke om en eventuel overtagelse af radioen, hvilket umiddelbart ikke kan ske, da FM-6-ejeren, ikke må drive FM-5-netværket (TV 2 Radio). Receveurs besøg drejede sig også om evt. overtagelse af TV 2 Radios teknik og studier.

”Den bedste mulighed for os, ville være, hvis vi kunne eje begge frekvenser, men det er en politisk beslutning. MTG og SBS... de kan bare købe TV 2 Radio, hvis de ellers ville. Hvorimod 100 FM ikke må eje begge sendefrekvenser, som loven er i dag,” siger han til Journalisten.dk

”Vi er meget interesserede i at overtage TV 2 Radio, og vi er ved at undersøge, om det på en eller anden måde kan lade sig gøre”, siger Jim Receveur til Politiken.

Jim Receveur forklarer Journalisten.dk, at det er en fordel for Radio 100 FM, at TV 2 Radio stadig opererer på markedet fordi det vil være med til at løfte det kommercielle radiomarked.

”Hvis du kigger på den kommercielle radiobranche som helhed, er det vigtigt, at TV 2 Radio fortsætter. Vi er en af de eneste stationer, der har succes med at tage lyttere væk fra Danmarks Radio. For os er det vigtigt, at der bliver taget lyttere fra DR, og så er det mere underordnet, hvor de ryger hen. Alle lyttere, der tages fra DR, udvider det kommercielle marked,” udtaler han til Politiken.

Radio 100 FM har allerede sidste år forespurgt Kulturministeriet om muligheden for at de kunne købe TV 2 Radios sendetilladelse og fortsat drive Radio 100 FM, som i dag. Men svaret er nej:

”Vi skulle sælge det, vi ejer nu. Men det giver jo ikke nogen mening. Hvorfor sælge en radiostation, som har succes,” forklarer Jim Receveur.

Radio 100 FM er interesseret i at overtage TV 2 Radios teknik, studier og sendepositioner:

”Vi afventer Radio- og TV-Nævnets tilladelse til at overtage de resterende lokale frekvenser, så vi - nationwide - vil komme op på 70 pct. før udgangen af i år,” fortsætter Jim Receveur til Journalisten.dk.

Læs mere:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=14910


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -