Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


"Godt at Sky Radio ikke slog an"
Mandag 14. november 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Dagbladet Politiken glæder sig i en leder i dag - under overskriften 'Sælg P3 - og få penge til kvalitetsradio' - over, at Sky Radio's koncept med "bevidstløst jukeboxmusik" ikke slog an hos lytterne. Avisen konstaterer, at Sky Radio lagde sig til rette midt i en radioflade fyldt med mainstream. Og skal det være mainstream, så gør DR P3 det meget bedre, mener avisen.
Poliken's lederskribent kan godt forstå, at lytterne ikke skiftede over til Sky Radio, når de kan få det hele på P3 - oven i købet uden de irriterende radioreklamer.

De ledige frekvenser bør iflg. avisen ikke sælges til højstbydende. I stedet skal der laves en grundig analyse af hullerne i de nuværende public service-kanalers dækning og så skal Brian Mikkelsen give frekvenserne - uden beregning - til den, der bedst er i stand til at fylde æteren med kvalitet.

"Hvis det skal give mening at tale om at bryde monopolet, bør DR udfordres på sin public service ude i hjørnerne af kulturen og ikke på den brede motorvej, hvor konkurrenterne Radio 100FM, The Voice og Radio 2 i forvejen befinder sig sammen med et utal af små og mellemstore lokalradioer", skriver Politiken.

Avisen uddeler dernæst roser til DR for at have gjort en god indsats for dansk, rytmisk musik - men benytter dernæst lejligheden til at lange ud efter DR for manglede dækning af ny, international musik, herundern kompositionsmusikken, verdensmusikken og hele den store, frodige underskov af rytmiske musikgenrer.

P3 Nyhederne får også lige et hak i tuden. "Til gengæld er P3's udvandede, afsnubbede nyheder efterhånden af en lige så ringe kvalitet som dem, Sky Radio nær fik inddraget sin sendetilladelse for".

"Skulle en ny kvalitetskanal savne midler, kunne staten jo sælge P3 fra til højestbydende", slutter lederen i Politiken.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -