Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 2 og Gavnø-radio i kamp om sendetid i Dragør
Mandag 10. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio 2 er på vej med en ny radio fra Dragør, men det samme er også en radio med hemmelige bagmænd – på Gavnø. Lokalradionævnet har nu fordelt sendetiden mellem de i alt tre sendetilladelseshavere, således at ingen kan drive en fornuftig radio.
For over et år siden søgte ”Foreningen Dragør Lokalradio” en sendetilladelse på den ledige frekvens på det sydlige Amager, 105.6 MHz. Svend Carstensen fra foreningen fortæller til radionyt.com, at planen var – og er - at sende musikradio for voksne mennesker.

Men da Dragør kommune fik nedsat et lokalradionævn kom der pludselig ansøgning fra to andre interesserede. Det var den ikke-kommercielle station ”Dragør Borgerradio” ved Stig Wulff – og det var ”Foreningen Dragør Broadcasting Group af 2001”, der ville drive en Radio 2 talk-radio. Dragør Borgerradio meddelte efterfølgende at de var parate til at indgå i et samarbejde med Radio 2’s talk-radio.

Sekretær for det nye lokalradionævn i Dargør, Tove Spotoft, fortæller til radionyt.com, at der udover de tre, der har fået sendetilladelse, har været mange henvendelser fra andre interesserede. De trak sig dog hurtigt igen, da de erfarede at det ikke var muligt at få en 24 timers sendetilladelse.

Og det bliver det ikke. Nævnet har netop fordelt sendetiden, og Dragør Lokalradio fik tildelt tiden mellem 23-02 og 14-17. Radio 2’s nye talk-radio fik 02-05 og 11-14, og endelig fik Dragør Borger Radio 05-11.

Svend Carstensen siger til radiontyt.com, at det er hemmeligt hvem der står bag Dragør Lokalradio. Men han kan dog ikke afvise at radioen har et bestyrelsesmedlem, Thomas Petersen, der kommer fra Vordingborg – og for nyligt fik lokalradionævnet så en fax fra foreningen, der blev afsendt fra Gavnø, hvor den tidligere Voice-baron Otto Reedtz-Thott som bekendt residerer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -