Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'De nye morgenhyrder' bliver navnet på Radio 100FM's nye morgenradio
Mandag 4. august 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Datoen er sat, og navnet er nu også fundet. 'De nye morgenhyrder', bestående af Lasse Rimmer, Charlotte Vigel og Jacob Wilson, tager hul på et nyt kapitel i Radio 100FM’s historie den 18. august kl. 06.00.
Radio 100FM lover lytterne "godt humør, intelligent humor samt underholdning, blandet med den gode musik", når 'De nye morgenhyrder' går i luften på Radio 100FM mandag den 18. august kl. 06.00 til 09.00.

Der har været forskellige navne i spil til det nye morgenhold. Men fordi tanken bag 'De nye morgenhyrder' blandt andet er at genskabe den samme gode stemning, som lytterne kendte fra 'Morgenhyrderne', var man på 100FM helt klar over, at navnet simpelthen ikke kunne være et andet.

"Når alt kommer til alt, vil 'De nye morgenhyrder' tage udgangspunkt i nogle af de samme værdier, som 'Morgenhyrderne' i sin tid byggede på. Og lytterne vil få Lasse, som de kender ham – men altså sammensat med to nye personligheder, som kan bidrage med nye ting. Og så er det et navn, der kommunikerer klart, hvad det nye morgenshow handler om," fortæller programchef Nina Federici.

Nina Federici og holdet bag 'De nye morgenhyrder' forsikrer dog, at programmet ikke vil træde direkte i "de gamle" morgenhyrders fodspor.

"Lasse, Charlotte og Jacob udgør et unikt nyt hold, og derfor vil det også være en ny oplevelse for lytterne, selvom de inviterer velkendte og afholdte stemmer ind i deres soveværelse eller bil om morgenen. Dog uden at lytterne på nogen måde skal forvente sig en kopi af det gamle."

'De nye morgenhyrder’ er i fuld gang med forberedelserne og glæder sig meget til at vække radiolytterne hver morgen fra mandag til fredag.

Lasse Rimmer siger: "Jeg glæder mig som et lille barn. Præcis som et lille barn, faktisk. Så min mor er ved at være lidt træt af, at jeg ringer tre gange i timen og spørger: Og hvor længe er der så NU til, vi går i luften?"


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -