Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR Nordjylland udskifter mixerpult
Torsdag 3. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR Nordjylland sagde i går farvel til en tro følgesvend igennem 30 år - den store mixerpult fra det gamle studie; en såkaldt Odin-model, som DR selv har været med til at udvikle i sin tid. I stedet får DR Nordjylland en ny, digital pult, og den regionale radiostation benytter lejligheden til også at bygge lidt om, således at det gamle studie får et glasparti, der åbner studiet ud mod radiohusets foyer.
Den gamle, analoge Odin-mixerpult fra DR Nordjylland var rigtig godt slidt, og har ikke været i brug de seneste år. I går onsdag blev den kørt væk, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Med mixerpulten forsvinder et stykke nordjysk radiohistorie, men pulten forsvinder dog ikke helt. I første omgang skal den opbevares i en kælder under den gamle TV Byen i Gladsaxe, og med tiden kommer den til at indgå i udstillingen på et DR Museum i DR Byen.

Med et farvel til den store gamle analoge mixer, benytter DR Nordjylland lejligheden til at bygge lidt om. Det gamle studie bliver forsynet med et glasparti, der åbner studiet ud mod radiohusets foyer, og man har også andre byggeplaner. Bl.a. vil man lave en større gårdhave, hvorfra der skal kunne sendes direkte udsendelser.

"Førhen var tanken, at vi lukkede os inde i et studie, når der skulle laves radio . I dag vil vi gerne åbne os, og være synlige for omverdenen," siger redaktionschef for DR Nordjylland, Jesper Bradsted, til Nordjyske.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -