Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Vest efterlyser større opbakning
Tirsdag 7. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Vest i Ulfborg-Vemb kørte kampagne-weekend i den forgange weekend. Formålet var at få en større opbakning fra lytterne og gerne også lidt flere medlemmer. ”Vi ku’ godt ha’ ønsket os lidt større respons”, siger bestyrelsesmedlem fra Radio Vest, Bodil Nielsen, men det blev dog til 18 nye medlemmer. Dermed fastholder man et medlemstal på 5-600, hvilket er næsten 10 % af alle kommunens indbyggere. Desværre fik man ingen nye medarbejdere, og bestyrelsen vil nu overveje situationen – og måske dreje nøglen om for den 16 år gamle lokalradio.
Økonomien på Radio Vest er ikke så god længere. Interessen for at spille radiobingo er jævnt faldende og der er heller ikke så mange længere, der sender betalte hilsner gennem radioen. Dermed må Radio Vest konstatere at det svinder i indtægterne. Samtidigt har man netop fået afslag på at komme ind under Folkeoplysningsloven, og dermed ser det lidt sort ud rent økonomisk.

”Vi har den holdning, at vi ønsker at betale enhver sit. Vi vil ikke gå konkurs og så lade andre side med smerten. Vi vil ikke sidde og efterlade en gæld – så hellere lukke”, siger bestyrelsesmedlem og kasserer Bodil Nielsen til radionyt.com.

Men om radioen lukker er endnu ikke til at sige. Det skal bestyrelsen tage stilling til på et senere tidspunkt. I mellemtiden er man i gang med at undersøge mulighederne for at flytte til nye lokaler, hvor man kan slippe med en billigere husleje. Det er den lokale bokseklub, der har lidt plads til overs – og her kunne Radio Vest godt tænke sig, at flytte til. Det er dog en forudsætning, at det ikke kommer til at gå ud over bokseklubben, der får huslejen betalt af kommunen.

Radio Vest har 35 frivillige medarbejdere, der sørger for udsendelser mandag, tirsdag og onsdag - samt fredag fra kl. 16.30 og nogle timer frem – samt lørdag kl. 9-24.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -