Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Klitholm succes med ferieradio
Onsdag 20. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden mandag er Radio Klitholms ferieradio i luften over en god del af den jyske vestkyst. Ferieprogrammet på tysk, engelsk og dansk fortsætter i de kommende 8 uger.
Der sendes mandag-fredag kl. 11.00-13.00 og der sendes stort set lige dele dansk, tysk og engelsk, fortæller Michael Thellemann fra Radio Klitholm i Hvide Sande til radionyt.com. Desuden er der dog også nyheder på tysk, da størstedelen af turisterne i området er tyskere.

Til det daglige ferieprogram sælger Radio Klitholm en hel del reklamer, der sendes på dansk og tysk – og Thellemann betegner det - med vestjysk beskedenhed - som en "rimelig god ordning".

De mange turister i området bliver gjort opmærksom på ferieradioen, der har eksisteret i mange år, gennem informationer i ugeaviser og desuden er mange feriehusudlejere flinke til at indstille radioerne i feriehusene på Radio Klitholms frekvenser.

Responsen er god, oplyser Thellemann videre. Man får af og til får besøg af nogle af turisterne, der lige skal se, hvor den radiostation de lytter til, nu sender fra.

Radio Klitholms udsendelser vender sig mest til den voksne, lidt ældre målgruppe og det samme med ferieprogrammet, der er et rigtigt "familieprogram", som Thellemann betegner det. Det er i øvrigt folkene selv på Radio Klitholm, der står for de tyske og engelske tekster. Med de mange tyske turister i områder mener man nok at beherske de udenlandske tungemål godt nok til at kunne klare dette.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -