Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lokalradio i Sorø opgiver at vende tilbage
Mandag 5. september 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kredsen bag Sorø Nærradio - Radio SNR, der lukkede for ét år siden, har givet helt og aldeles op, og de undrer sig over den totale mangel på støtte - især fra kommunen og det lokale radionævn, der var skyld i at radioen gik glip af et tilskud fra Kulturministeriet på 90.000 kr.
Da Radio SNR valgte at stoppe udsendelserne for godt et år siden var der et underskud på 150.000 kr. Dagbladet skriver, at det især var en katastrofal mangel på opbakning fra både kommunen og borgerne i Sorø, der gjorde det til en håbløs kamp mod de røde tal på bundlinien.

"Det kan både ærgre mig og undre mig utroligt meget, at vi ikke kunne samle en større opbakning til en lokalradio, som jo på mange måder er et kanon talerør i hele lokalområdet", siger Søren Hückelkamp (billedet) til Dagbladet, og fortæller at han var til møde med bl.a. byens borgmester og formanden for kommunens kulturudvlag, men der var absolut ingen hjælp at hente.

"Og endnu værre gik det, de to sidste gange vi skulle søge om det tilskud fra Mediesekretariatet, som alle danske lokalradioer er berettigede til. Medlemmerne af Lokalradionævnet her i Sorø kunne åbenbart ikke finde ud af, at få fingeren ud, så de ansøgningsskemaer, som de bare skal godkende, fik vi ikke tilbage, inden fristen udløb, og på den baggrund gik vi glip af omkring 90.000 kr. i støtte", slutter en bitter Søren Hückelkamp.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -