Kontakt os


 


Fredag 29. november 2002
Første domme over tv-pirater
I forbindelse med boksekampen mellem Brian Nielsen og Mike Tyson den 13. oktober 2001 viste adskillige restauratører kampen uden at have købt rettig-hederne til det. Efterfølgende har STOP, Scandinavian Organisation Against Piracy, afsluttet hovedparten af sagerne med fuld betaling. Enkelte har valgt at gå rettens vej, og de tre første sager har nu fundet en retlig afgørelse, oplyser Viasat. Det betød erstatninger til Viasat på 56.000 kroner fra en københavnsk virksomhed, 23.800 kr. fra en virksomhed i Vejle og 25.000 kr. fra en virk-somhed i Hvalsø. Derudover blev der indgået et forlig ved rettens mellemkomst i Århus, og her blev erstatningen 75.000 til Viasat. I den kommende tid vil der komme flere retssager rundt om i landet. (SHN)

Fredag 29. november 2002
Jakon Mejlhede ny programchef for TV3
TV3 har pr.1. januar 2003 ansat den 29-årige Jakob Mejlhede Andersen som programchef og han får ansvaret for TV3 og TV3+'s samlede tilbud til seerne. Jakob Mejlhede kommer fra en stilling som underholdningsredaktør på TV 2/DANMARK, hvor han bl.a. har været redaktør for programmer som "Den 6. Sans" og "Hvem vil være millionær". Ved samme lejlighed er Troels Rasmussen udnævnt til egenproduktionschef. Programredaktionen vil senere blive udvidet yderligere. (SHN)

Fredag 29. november 2002
Førstepris til DRs 'Viden Om'
DR TVs 'Viden Om'-redaktion har vundet en førstepris ved den 40. internationale videnskabsfilm-festival i Tjekkiet, Techfilm 2002. Vinder-programmet "Viden Om - Den virtuelle verden" beretter om, hvordan den moderne virtuelle teknologi nu bruges til at lave film og tv med, herunder 'Viden Om'-programmerne, som sendes fra et virtuelt studie i TV-Byen. Bag tv-programmet om den virtuelle verden står tilrettelægger Rikke Magnussen, studievært Anja Philip (billedet), tv-teknikerne Thomas Frank Larsen og Niels Peter Larsen, producer Herluf Sørensen og redaktør Anne Schoen. Samme program vandt tidligere i år prisen som bedste special-program på den danske TV-Producentforenings årlige festival. (SHN)

Fredag 29. november 2002
Zulu-jagt på nyt drengeband til Popstars
TV 2 Zulu lægger ikke skjul på, hvad de er på udkig efter, når der bliver indkaldt til prøver til Popstars 2003. Tv-stationen vil finde en flok drenge, der kan træde i EyeQ's fodspor, skriver B.T. i dag. TV 2 Zulu arrangerer også en koncert ved navn 'Popstars Allstars', hvor der bliver gensyn med en række af de talenter, der har været med i de to første omgange af Popstars. (SHN)

Fredag 29. november 2002
UK: 'Top of the Pop Awards' på BBC Prime
Ronan Keating er vært for BBC's kæmpe musikfest 'Top of the Pops Awards 2002', som afholdes i aften i Manchester, og som vises på BBC Prime i morgen lørdag kl. 21.00-22.30. Ved den stjernespækkede prisuddeling deltager bl.a. Moby, Ms Dynamite, Kylie Minogue (billedet), Will Young, Gareth Gates og Craig David. I alt 12 af verdens største navne på musik-scenen vil optræde i showet. 'Top Of The Pops Awards' blev indstiftet sidste år som den årlige kulmination på det ugentlige shows mange optrædender. 'Top of the Pops' har været BBC's hitlisteshow i 38 år – og dét at optræde i showet har i alle år været det ultimative for mange rock- og popstjerner. (SHN)

Torsdag 28. november 2002
Medieforliget forsinkes pga. socialdemo-kratisk-radikal underskriftsindsamling
Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre har indsamlet tilstrækkeligt med underskrifter blandt Folketingets medlemmer til at få udskudt lovbehandlingen af medieforliget. Dermed forsinkes vedtagelsen af medieforliget til efter nytår, oplyser Politikens Netavis. Socialdemokratiet og Det Radikale Venstre mener, at regeringen tilsidesætter den demokratiske proces ved at haste medieforliget igennem Folketinget med støtte fra Dansk Folkeparti. Både Venstre og Konservative afviser blankt kritikken og betegner manøvren som drilleri og helt galimatias – og peger desuden så på Socialdemokratiets og de radikales hykleri, idet det netop var disse to partier der for to år siden gennemførte et smalt medieforlig på et hemmeligt møde i Jylland – uden at de borgerlige partier deltog i så meget som én eneste forhandling med den daværende regering. Læs mere

Torsdag 28. november 2002
Norge: Seerne flygter fra TV3
For hvert år der går mister TV3 seere og annonceomsætning i Norge. Tv-kanalen og dets topchef Hein Espen Hattestad er havnet i, hvad norske Kampanje betgener som 'dødens position", og er bevet henvist til en sidsteplads i seernes valg af tv-kanal. (SHN)

Onsdag 27. november 2002
Ny formand for TV 2/Fyn
På regionalstationens repræsentantsabsmøde i Odense blev Henning Nielsen valgt til ny bestyrelsesformand for TV 2/Fyn, skriver Berlingske Tidende. Henning Nielsen, der er lektor, 50 år gammel og medlem af det Radikale Venstre, kommer fra Vissenbjerg. (SHN)

Onsdag 27. november 2002
Big Brother igen i 2003 på TvDanmark
I februar 2000 kunne TvDanmark offentliggøre at have sikret sig rettighederne til et af de mest originale og nyskabende tv-programmer på den europæiske tv-scene. 'Big Brother' så dagens lys for første gang i september 1999, og siden har konceptet med stor succes fejet henover Europa, og nu vender et af verdens mest omtalte tv-fænomener tilbage på TvDanmark 2 i en helt ny version. Læs mere

Onsdag 27. november 2002
60.000 kr. til tv-idé om sko
En tv-serie om sko. Den idé fik i aftes 60.000 kr. i Dansk Journalistforbunds konkurrence om bedste programidé til tv. Læs mere

Onsdag 27. november 2002
EMMY skæpper i kassen hos DR
Knap var klapsalverne stilnet af i New York, før DRs salgsafdeling i Gladsaxe var klar til at omsætte den ærefulde EMMY-statuette til 'Rejseholdet' til i kolde kontanter. Tv-prisen for bedste ikke-amerikanske dramaserie er nemlig guld værd for DR, skriver Berlingske Tidende i dag. Læs mere

Onsdag 27. november 2002
Signe Svendsen ny tv-vært på TV 2 Zulu
Grand Prix-stjernen og tidligere Rollo & King sangerinde Signe Svendsen skal styre sit eget livsstilsprogram på TV 2 Zulu. 'Oraklet' hedder programmet, der følger i fodsporene på TV 2s 'Den 6. sans', skriver B.T. i dag. I programmerne får publikum mulighed for at møde de samme tre rådgivere, der medvirkede i 'Den 6. sans', bl.a. astrologen Christian Borup og kiromantikeren Anne Marie Danefeldt. Læs mere

Onsdag 27. november 2002
Rekordseening for Robinson og for TV3
Robinson satte årsrekord mandag aften med i gennemsnit 919.000 seere. 1.087.000 seere fulgte konkurrencen om at stå længst tid på planken. Afsnittet ligger dermed 24 pct. over samme afsnit sidste år, og det var i øvrigt 2001-finalen, oplyser TV3, og tilføjer at TV3 mandag aften var den mest sete tv-station i TV3 universet i aldersgruppen 15-50 år. (SHN)

Onsdag 27. november 2002
'OnCable' blev til 'TDC Kabel TV'
Fra og med i går tirsdag er der ikke længere noget der hedder OnCable. TDC har besluttet at opgive det nye navn for det mange stadig kender som Hybrid-nettet. Fremover bliver den korrekte betegnelse 'TDC Kabel TV'. Samtidigt har man introduceret en ny hjemmeside på adressen kabeltv.dk. (SHN)

Onsdag 27. november 2002
Realityjulekalender på TvDanmmark
Det måtte jo komme. En reality-julekalender. I en lade i skoven skal 24 mennesker leve som nisser i 24 dage. For dem bliver juletiden en benhård kamp om julegrød, rosiner, nødder og marcipan. En deltager stemmes ud hver dag, og kun den bedste nisse er tilbage i laden juleaften. TvDan-mark 2 præsenterer 'Nisserne - Det endelige opgør' fra den 1. december 21.10 - og herefter hver aften 19.45 frem til juleaften. Læs mere

1 2 3 4 5 6 7 8 [>]
  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002