Kontakt os






 

Ny tv-kanal for kampsportsinteresserede
Torsdag 2. marts 2006
Af Karsten Jensen
 
I går blev kampsportskanalen Fight+ lanceret. Kanalen sender kampsport i alle genrer 24 timer i døgnet. Ingen andre kanaler har en bedre dækning af kampsport end Fight+.
Tv-kanalen vil blandt andet sende boksning, kick-boksning, K-1, MMA (Mixed Martial Arts), UFC (Ultimate Fighting Champion), Jijitsu, karate og cagefighting. Herudover sendes dokumentar, trænings- og instruktionsprogrammer, kampsportsfilm og mange andre former for kampsport.

Nogle af højdepunkterne i dette forår er titelkamp i sværvægt mellem Chis Byrd og Wladimir Klitschko, titelkamp i sværvægt mellem Hasin Rahman og James Toney, et gensyn med Mike Tyson som dommer i ”No guts no glory” – World Cage Fighting Championship og en af Europas største gallabegivenheder for K-1 direkte fra Globen i Stockholm.

En af initiativtagerne til kanalen er den kendte tidligere bokser Steffen Tangstad fra Norge. For nøjagtig 20 år siden blev Steffen Tangstad europamester i sværvægt og var samme år i kamp mod Michael Spinks om VM i sværvægt. Som sportschef hos Fight+ er Steffen Tangstad involveret i køb af rettigheder og som programleder for bokseprogrammerne på kanalen.

”Vores undersøgelser viser, at der er et voksende marked for denne type tv-underholdning. Fight+ skal vise det bedste indenfor alle kampsportsgenrer og samtidig kunne vise mere end alle andre”, siger sportsansvarlig for Fight+, Steffen Tangstad.

Fight+ distribueres af Canal Digital som en ekstra selectkanal. Fight+ kan købes for 149 kroner om måneden af alle Canal Digitals parabolkunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Til og med søndag den 5. marts vil tv-kanalen være gratis og frit tilgængelig via et 'open window' for alle Canal Digitals parabolkunder i hele Norden.

”Vi ønsker at vise alle potentielle abonnenter, hvad kanalen byder på,” siger Tangstad.

”I Canal Digital glæder vi os til at distribuere en særlig nichekanal for kampsport. Fight+ vil være med til yderligere at øge Canal Digitals tilbud til alle sportsinteresserede,” siger Jens B. Arnesen, administrerende direktør i Canal Digital.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002