Kontakt os






 

Ulla Østergaard tager orlov fra TV 2
Tirsdag 13. januar 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Redaktionschef på TV 2 News siden december 2007, Ulla Østergaard, holder orlov fra jobbet på TV 2 fra den 1. juni for at vende tilbage til et job som politisk rådgiver.


Ulla Østergaard er mest kendt for at have været Lars Løkke Rasmussens fortrolige og nærmeste rådgiver, da han var indenrigs- og sundhedsminister i 2001-2006 og senere spindoktor for Ny Alliance samt ikke mindst for at være gift med Peter Arnfeldt, tidligere spindoktor for bl.a. Bendt Bendtsen og Troels Lund Poulsen. Nu vender hun for en stund tilbage til den politiske arena.

Når Folketingets formand, Mogens Lykketoft, fra den 15. september indtager posten som formand for FN's generalforsamling, får han nemlig følgeskab af Ulla Østergaard, der skal fungere som den ene af tre rådgivere for Mogens Lykketoft.

"Det bliver fantastisk at være en del af holdet, når Mogens Lykketoft skal varetage formandsskabet for FN's generalforsamling. Jeg har altid haft en stor interesse for international politik og har beskæftiget mig med det både som journalist og redaktør i mange år, og nu får jeg chancen for at arbejde for det danske formandskab for FN's 70. generalforsamling. Det er en chance, jeg ikke kunne lade gå fra mig, og jeg håber, at jeg kan bidrage til, at Danmark får sat et fingeraftryk på den internationale scene, og at danskerne får et større kendskab til den rolle, som FN og FN's generalforsamling spiller," siger Ulla Østergaard iflg. en pressemeddelelse fra TV 2.

Hun blev ansat på TV 2 News i august 2006 og var således med fra kanalens første sendedag i december samme år. Hun forlod dog hurtigt jobbet for at blive spindoktor for Ny Alliance - og vendte derefter tilbage til TV 2 News i December 2007. Ulla Østergaard har været med til at starte magasiner som 'Presselogen', 'Tirsdagsanalysen' og 'Mogensen og Kristiansen', ligesom hun står bag 'Ellemann/Lykketoft' og dækningen af valg både herhjemme og i udlandet.

Den kommende formand for FN's generalforsamling giver udnævnelsen af Ulla Østergaard følgende ord med på vejen:

"Jeg er meget glad for, at Ulla Østergaard har søgt og fået en af de tre danske stillinger i kabinettet. Med Ullas indgående kendskab til både internationale forhold og til mediekommunikation er jeg sikker på, at hun kan bidrage til at gøre det danske formandskab for generalforsamlingen til en succes," siger Mogens Lykketoft.


Foto: Ulla Østergaard holder orlov og tiltræder den 1. juni stillingen som rådgiver for Mogens Lykketoft. (Fotocredit: TV 2)




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002