Kontakt os






 

Udenlandsk comedyuge på Zulu
Fredag 15. januar 2010
Af Karsten Jensen
 
Zulu byder på de største udenlandske komikere i næste uge hver aften kl. 21.
Kan man godt lide et godt grin - på udenlandsk, så kan ma glæde dig til næste uge, hvor TV 2 Zulu, byder på udenlandsk comedyuge.

Man kan blandt andet møde Dave Attell, Ricky Gervais, Dana Carvey, Denis Leary og Chris Rock.

Mandag 18. januar kl. 21
Stand-up - Dave Attell
Dave Attell er blevet kåret som en af USA’s 25 sjoveste personer. Han indledte sin karriere i slutningen af 80erne ­ og fik hurtigt et trofast publikum takket være sit åbenlyse talent. Her kan du opleve den forrygende Attell foran et veloplagt publikum.

Mandag 18. januar kl. 21.50
Ricky Gervais Live 1 - Dyr
Komikeren Ricky Gervais er en af Englands sjoveste mænd, og hans uforlignelige og pinlige karakter David Brent i serien ’The Office’ har indbragt ham et hav af priser - blandt andet en Emmy, to Golden Globes og seks BAFTA Awards. Her kan man opleve Ricky for fuld udblæsning foran et veloplagt publikum i Londons Palace Theatre, hvor han gør tykt grin med vores firbenede venner.

I løbet af ugen sendes i øvrigt yderligere to shows med Ricky Gervais.

Tirsdag 19. januar kl. 21
Stand-up - Dana Carvey - Squatting Monkeys Tell No Lies
En af USA's mest berømte komikere, Dana Carvey, er et velkendt ansigt både på de skrå brædder og det hvide lærred, og han er blevet præmieret med en Emmy for sit store komiske talent i det klassiske, amerikanske comedyshow ’Saturday Night Live’. Carvey er især kendt for at kunne efterligne kendte personer. I dette festlige show kan man opleve Carvey gi' den som Barack Obama, George Bush, Dick Cheney, Al Gore, John McCain, John Travolta og Tom Cruise. Og så kommer Carvey også ind på emner som global opvarmning, konspirationsteorier, sikker sex, irske svigerforældre og satanisk rockmusik!

Onsdag 20. januar kl. 21
Stand-up - Denis Leary - Lock N' Load
Komikeren og aerobicinstruktøren! Denis Leary er berygtet for sin sorte og barske humor. I dette forrygende show fra New York har Leary ladt mikrofonen med verbale spydigheder og fyrer jokes af fra scenen i et hæsblæsende tempo, så publikum er ved at omkomme af grin.

Torsdag 21. januar kl. 21
Stand-up - D.L. Hughley - Unapologetic!
Den populære komiker D.L. Hughley har fuld fart på karrieren og er også ved at blive en etableret del af skuespillerstaben i Hollywood. Men han brænder først og fremmest for sin stand-up, så her kan man opleve ham foran et veloplagt publikum i Lincoln Theatre i Washington DC. Hughley gør også grin med cubanske flygtninge, Paris Hilton, kokainpriser og pornofilm!

Torsdag 21. januar kl. 21.50
Stand-up - Chris Rock - Kill The Messenger
Chris Rock har forlængst slået sit navn fast som en af verdens bedste komikere både på scenen og det hvide lærred, og han er blevet præmieret med hele tre Emmys og tre Grammys for sit komiske talent. Nu kan man opleve ham i dette helt nye show fra 2008, hvor Rock endnu en gang beviser, at han er en de bedste indenfor stand-up. Et show, der har spillet for fulde huse på hele fire kontinenter og er blevet set af mere end 500.000 mennesker!

Fredag 22. januar kl. 21
Wanda Sykes Comedy Special
Komikeren, skuespilleren, tekstforfatteren og producenten Wanda Sykes er en af de stærkest lysende stjerner inden for comedy. Hele tre gange er hun blevet præmieret med en Emmy for sit komiske talent, og hun bliver regnet for at være en af de 25 sjoveste personer i USA. Her kan man opleve hende folde sig ud foran et veloplagt publikum i Warner Theatre, Washington DC, hvor hun blandt andet kommer ind på sine smertefulde oplevelser på en skønhedssalon og ironien i at vælge en sort præsident hvorefter landet går bankerot. Og ikke mindst hendes ærgrelse over at tage på krydstogt som enlig kvinde, hvor resten af de 3200 passagerer er homoseksuelle mænd.

Lørdag 23. januar kl. 22.05
Eddie Murphy - ligepå og rå!
Når Eddie Murphy står på scenen med sit stand-up-show, bliver der delt ud til højre og venstre. Han parodierer bl.a. Michael Jackson, og hverken hvide, kvinder eller homoseksuelle, sammen med mange andre grupper, går ham forbi. Det hele foregår med Murphys berygtede sprogbrug, der ikke savner brug af de værst tænkelige gloser.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002