Kontakt os






 

'Badehotellet' sæson tre fra 28. december
Onsdag 9. december 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 har premiere på tredje sæson af 'Badehotellet' mandag den 28. december. I syv nye afsnit følges livets gang på og omkring Andersens Badehotel i det nordvestjyske - og denne gang er man nået til sommeren 1930.


På Andersens Badehotel er alle de gode gamle gæster kommet tilbage for sommeren og fortsætter spillet om, hvordan man bedst tager sig ud - og hvem man i virkeligheden er bag facaden. Himlen er blå, og vandet er godt, men lige syd for grænsen raser verdenskrisen og bringer vore tyske naboer på nye veje. Hos Fru Andersen og køkkenpigerne kan krisen også mærkes, og pludseligt bliver det vigtigere, hvad varerne hos købmanden koster.

"Der vil være endnu flere hemmeligheder og mere drama blandt både gæster og ansatte i tredje sæson af ’Badehotellet’. Det bliver tydeligere, at mange af karaktererne i den nye sæson skjuler noget bag det ellers så pæne og idylliske ydre," lyder det fra Hanna Lundblad, der sammen med ægtefællen Stig Thorsboe er forfatterne bag serien.

I den nye sæson vil en del af scenerne udspille sig uden for Andersens Badehotel. Bl.a. kan seerne få et kig ind på Grev Ditmars gods Frisenholm, naboens husmandssted og en kunstmalers sommerhytte i klitterne.

Da sæson 2 af 'Badehotellet' gik over skærmen for knap et år siden, opnåede sæsonen at få den højeste kvalitetsvurdering hos seerne til en serie på TV 2 nogensinde. Samtidig var sæsonen den højest vurderede dramasæson på dansk tv siden 'Krøniken' i 2004.


Velkendte som nye gæster

Udover de velkendte gæster på Andersens Badehotel - som bl.a. grosserer Madsen og frue (Lars Ranthe og Anne Louise Hassing), grev Ditmar og Amanda (Mads Wille og Amalie Dollerup), fabrikant Frigh og frue (Bjarne Henriksen og Anette Støvelbæk), kontorchef Aurland og frue (Peter Hesse Overgaard og Cecilie Stenspil), tjekker også nye gæster ind.

I sæson tre møder seerne bl.a. den unge skuespilelev Kitty Hansen (Andrea Alma Øst Birkkjær), der kommer i selskab med Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen), kammerherre Hjørting (Lars Knutzon), redaktør Bruun (Ole Lemmeke) og sagfører Kvist (Jesper Asholt).


Thure Lindhardt som instruktør

Thure Lindhardt gør også sin entré på badehotellet, nemlig i det syvende og sidste afsnit i den nye sæson, hvor hotellet danner kulisse for en stumfilm. Thure Lindhardt dukker op i rollen som den kendte danske instruktør Gerhardt Flügelhorn, der skal optage de sidste scener i sit nye mesterværk 'Fodspor fra havet'.

I dette afsnit medvirker også Cyron Melville som førsteelskeren Robert Fischer i stumfilmen, mens Edward Weyse (Jens Jacob Tychsen) spiller den forsmåede ægtemand Oberst von Holzen.


Snigpremiere på TV 2 Play

Der er gratis snigpremiere på TV 2 Play på første afsnit af den nye sæson mandag den 21. december fra kl. 20. På Play kan man også se både sæson 1 og sæson 2.


Foto: Rosalinde Mynster som Fie i 'Badehotellet' sæson 3.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002