Kontakt os






 

TV 2 har fundet årest Knæk Cancer-værter
Torsdag 6. oktober 2016
Af Redaktionen
 
TV 2 har udpeget de ni værter, som er på skærmen, når 'Knæk Cancer'-ugen med oplysning og indsamling kulminerer lørdag den 29. oktober.


Årets to 'Knæk Cancer'-ambassadører, Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen, er allerede udset til at være et af de fire værtspar under 'Knæk Cancer Live'.

Herudover bliver også Natasja Crone og Morten Ankerdal, Cecilie Beck og Morten Resen samt Puk Elgård og Jes Dorph-Petersen værtspar i 'Knæk Cancer Live'. Og for femte gang ud af fem mulige står komikeren og tv-værten Lasse Rimmer i spidsen for call-centret, hvor en række kendte sidder klar ved telefonerne og modtager bidrag fra borgere og virksomheder.


Nye 'Knæk Cancer Live'-værter

Foruden Lasse Rimmer har også Natasja Crone og Morten Ankerdal været værter ved alle de fire foregående udgaver af 'Knæk Cancer Live', mens Puk Elgård og Jes Dorph-Petersen for første gang bliver værter i showet. Begge var sidste år – og er igen i år – engageret i Knæk Cancer-ugen som værter i henholdsvis 'Go’ morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark'.


Samler nationen

For to af de mest erfarne 'Knæk Cancer Live'-værter, Natasja Crone og Lasse Rimmer, har det været en stor oplevelse som Knæk Cancer-værter at mærke nationen samlet om en sag.

"Man kan virkelig mærke, at det er hele Danmark, der denne aften står sammen om at samle penge ind til kampen mod en sygdom, som vi alle sammen på en eller anden måde er berørt af," siger Natasja Crone.

"Det smukke ved et program som 'Knæk Cancer Live' – og ved hele ugen – er, at vi samler nationen. Programmet samler folk, og det er det, som tv kan, når det er allerbedst. Tv samler os om nationale begivenheder, som virkelig engagerer os, og 'Knæk Cancer' er en ting, som rykker ved noget, og som gør en forskel," siger Lasse Rimmer.

Morten Resen er i 'Knæk Cancer Live' tilbage på TV 2, efter at han i februar valgte at holde pause fra 'Go’ morgen Danmark'.


Foto: Puk Elgård og Jes Dorph-Petersen er for første gang værter i 'Knæk Cancer Live'. (Fotograf: Per Arnesen / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002