Kontakt os






 

DR ansætter finanspolitisk ekspert
Torsdag 18. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR Nyheder optrapper dækningen af den internationale finans- og gældskrise i den kommende tid. Man har derfor ansat cand. polit. og nuværende redaktør på Børsen TV, Karsten Engmann Jensen. pr. 1. oktober.
Karsten Engmann Jensen (47) skal fra oktober fungere som økonomisk ekspert og finanspolitisk medarbejder hos DR Nyheder. Her vil han jævnligt dukke op i for eksempel TV-Avisen, Radioavisen, Deadline og flere af DRs andre programmer for at sætte ord på krisen og analysere dens konsekvenser.

Karsten Engmann Jensen har arbejdet på Børsen de seneste 12 år, og han er forfatter til flere bøger om økonomi. Tidligere har han også været ansat som cheføkonom i Institut for Konjunkturanalyse og arbejdet som økonom i Nationalbanken og Udenrigsministeriet.

I en årrække har Engmann desuden undervist i forskellige økonomifag på både Københavns Universitet og på Copenhagen Business School, ligesom han også har rejst rundt i landet og holdt foredrag. Blandt andet foredrag med den højaktuelle titel ’Krise eller ej – hvad betyder det for os?’

”Vi glæder os til at nyde godt af Karsten Engmanns evner. Med sin baggrund i for eksempel Nationalbanken og på Børsen formår han både formmæssigt og i substansen at formidle de globale finanshistorier, der har afgørende betydning for Danmark og dermed os alle,” siger DRs nyhedsdirektør Ulrik Haagerup.

Selv kalder Karsten Engmann Jensen det en meget stor udfordring, han har taget imod.

”Det er lidt af en drøm at få lov til at arbejde med et så afgørende emne for et så afgørende medie. Jeg vil arbejde hårdt for at fremlægge de økonomiske konsekvenser af krisen så objektivt og konstruktivt som muligt,” siger han.



Foto: Karsten Engmann Jensen bliver fremover DR Nyheders økonomiske ekspert og finanspolitiske medarbejder. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002