Kontakt os






 

Programmer fra TV 2 og TV 2 Zulu til konkurrence om Rose d'Or
Tirsdag 15. februar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Både TV 2 og TV 2 Zulu har programmer med i kapløbet om prestigefyldte, gyldne roser ved den store tv-festival Rose d'Or i Lucerne i Schweiz midt i april 2005. TV 2 er nomineret i musikgenren med 'Rock 'n' Royal', mens Zulu er nomineret i realitygenren med 'FC Zulu' og i sitcomgenren med 'Langt fra Las Vegas'.
De nominerede programmer er udvalgt blandt i alt 330 indsendte programmer fra 33 lande, oplyser TV 2 i en pressemeddelelse

'Rock 'n' Royal' fandt sted og blev sendt en uge inden det kongelige bryllup mellem kronprins Frederik og Mary Donaldson. Den unikke og historiske begivenhed blev en af de mest sete programtitler i Danmark i 2004.

- I produktionen og formidlingen lagde vi vægt på at skabe og skildre den fællesskabsfølelse, der var om både koncerten, om det kongelige par og om parrets kærlighed til hinanden og musikken - både blandt de cirka 40.000 tilskuere i Parken og via tv-skærmen til de mange seere. Og det lykkedes i høj grad, siger underholdningsredaktør Anette Rømer, TV 2.

TV 2 har også tidligere været nomineret i musikgenren ved Rose d'Or, nemlig med den intime koncert i Horsens med Robbie Williams og med Jean Michel Jarres multishow AERO i Gl. Vrå Enge i Nordjylland. Sidste år var TV 2 nomineret i realitygenren med programserien 'På rejse med sjælen'.

Guldrose-nomineringen til TV 2 Zulus sitcom 'Langt fra Las Vegas' er endnu et skulderklap til den populære, prisvindende og anmelderroste serie, der fortsat trækker gode seertal blandt Zulus unge seere, når den genudsendes. Folkene bag 'Langt fra Las Vegas', Casper Christensen og Frank Hvam, har for nylig haft premiere på sitcom-efterfølgeren 'Klovn'.

TV 2 Zulus anden Guldrose-nominering tilfalder den humoristiske serie 'FC Zulu' om en flok fodbold-analfabeter, der på få måneder trænes op til en kamp mod FC København i Parken. Nordisk Film har produceret.

TV 2 Zulu-cheferne Keld Reinicke og Palle Strøm glæder sig over nomineringerne.

- Man kan ikke blive andet end blive rigtig glad, og når vi sidder i salen, vil det gibbe noget i os, når man kommer til vores kategorier. For os er det som at være nået til semifinalen i en stor turnering, hvor vi gerne vil gøre det godt for Zulu og Danmark, siger kanalchef Palle Strøm, TV 2 Zulu.

TV 2 Zulu var også nomineret i 2004 med 'Langt fra Las Vegas'.

Sidste gang Danmark vandt ved Rose d'Or, var Sølvrosen i kategorien "bedste gameshow" i 2000. Hæderen tilfaldt TV 2-underholdningsformatet 'Den Store Klassefest', som var udviklet af Palle Strøm, Keld Reinicke, Henrik Hancke Nielsen og Merete Mortensen.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002