Kontakt os






 

Roommaten fra helvede er tilbage
Onsdag 7. september 2016
Af Redaktionen
 
Når 'Zulu Comedy Galla 2016' er rullet over skærmen søndag aften, stopper den gode Zulu-humor ikke. Umiddelbart efter gallaen har TV 2 Zulu nemlig premiere på den nye sæson af 'Klaes the roommate'.


På søndag den 11. september kl. 23.00 vender 'Klaes the roommate' tilbage på TV 2 Zulu med seks nye afsnit.

'Klaes the roommate' handler om filtdukken Klaes, en selvudnævnt 'fissekarl', der bor sammen med sin bedste ven Behrouz. Desværre gør han det oftest svært for den ansvarlige og fornuftige Behrouz, fordi Klaes egentlig bare er den værste roommate nogensinde.


Ind i de voksnes rækker… med Klaes på slæb

30-årskrisen rammer Behrouz hårdt, da ekskæresten pludselig får et barn med en anden. Selv bor Behrouz stadig sammen med drengerøven Klaes, der trækker alle Behrouz' chancer for karriere- og kærlighedsboost voldsomt ned ved sin blotte tilstedeværelse.

Klaes derimod lever det simple liv. Han bekymrer sig mest om fest, FIFA og fisse, og han er slet ikke bekendt med ansvar eller empati. Han forsøger til gengæld at være den bedste roommate for Behrouz, men hans egen personlige agenda har det med at komme i vejen for de gode intentioner.

Det stopper dog ikke Klaes, der bl.a. insisterer på at tage med Behrouz til barnedåb i håb om, at stedet flyder over med liderlige singlepiger. Og så forsøger han selvfølgelig også at kurere sin vens længerevarende fissetørke ved at tage Behrouz med til en maniodepressiv scorecoach.

Zulu lover, at denne sæson af 'Klaes the roommate' er smækfyldt med drengehygge, plastickusse og nostalgi, når filtdukken med jordens ringeste situationsfornemmelse.


Et nyt format

I denne sæson er formatet længere og universet udvidet.

"Vi har bevaret humoren fra første sæson, men har også skruet op for dramatikken og tyngden i fortællingen," forklarer seriens bagmænd Behrouz Bigdeli og Gustav Lassen.

Serien begyndte som små sketchs-videoer på Instagram. Det var et hobbyprojekt for de to drenge, der bare havde en hånddukke og en lyst til at lave noget sjov med den. Det var især ideen om at smide et fantasivæsen ind i almindelige dagligdagssituationer, der inspirerede Gustav og Behrouz til at skabe historien om Klaes.

"På det tidspunkt, hvor vi fandt på Klaes, havde vi begge to roommates og var godt trætte af dem, så det virkede oplagt at lave noget, hvor vi kunne få vores frustrationer ud," siger Behrouz til TV 2.


Foto: Behouz Bigdeli som Behouz i den danske komedieserie 'Klaes the roommate'. (Fotograf: Johanne Fick / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002