Kontakt os






 

Nyt fast fodboldmagasin på tv2.dk
Onsdag 4. juni 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 skruer stærkt op for den digitale dækning af VM i fodbold, og blandt de nye initiativer er et fast fodboldmagasin på tv2.dk med TV 2-vært og -redaktør Zak Egholm.


Zak Egholm har skyhøje forventninger til VM i Brasilien. Han og udvalgte eksperter, bl.a. de tidligere landsholdsspillere Nicolai Stokholm og Søren Larsen, vil gå i dybden med den store begivenhed i fodboldmagasinet 'Zaks Zone' på tv2.dk.

Millioner af boldglade mennesker verden over har fra 12. juni og lidt over en måned frem øjnene rettet mod de flotte VM-stadions i Brasilien, hvor udvalgte bold-ekvilibrister fra 32 nationer vil brillere med læderklatten. Det gør sig også gældende på TV 2, men det er ikke kun på tv-skærmen, at fodbolden gør sit indtog under VM i Brasilien, skriver TV 2 i en pressemeddelelse. Også Play, Facebook, Twitter og ikke mindst tv2.dk går bold-amok.

tv2.dk er det i fodboldmagasinet 'Zaks Zone', hvor vært, kommentator og redaktør på TV 2 Sporten Zak Egholm, i selskab med skiftende medværter, hver formiddag ser tilbage på den foregående dag og nats VM-kampe. Og det vil ske med humor - men også med masser af tid til grundighed og fordybelse.


Et uhøjtideligt format, der tager VM ultraseriøst

"'Zaks Zone' er et fodboldmagasin på tv2.dk, hvor der er tid og plads til at dyrke nørderiet og gå i dybden med forskellige emner. Der bliver belyst detaljer og problemstillinger, som normalt bliver siet fra af tidshensyn i andre formater. Det gør, at programmerne forhåbentlig udvider brugernes fodboldhorisont. Jeg lader bl.a. gæsterne tegne og fortælle via en digital taktiktavle og inddrager spørgsmål og kommentarer fra brugerne på de sociale medier. Dermed bliver brugerne også involveret," siger studieværten Zak Egholm fra 'Zaks Zone' og fortsætter:

"Under VM vil vi udkomme om formiddagen. Her vil vi se tilbage på de VM-kampe, der blev spillet dagen før – og forsøge at tune os selv og brugerne ind på de begivenheder, der rører sig i Brasilien, og selvfølgelig på de store kampe, der venter opad dagen. Vi vil afdække taktiske elementer og kortlægge styrker og svagheder hos VM-aktørerne. Vi vil også finkæmme de sociale medier for at se, hvad fodboldfolket taler om og debatterer. Jeg forventer, at vi leverer et uhøjtideligt format, der tager VM ultraseriøst, er i øjenhøjde med brugerne og emmer af passion for spillet. Vi elsker VM, og vi lever fodbold. Det er meget simpelt," siger Zak Egholm.

TV 2's VM-dækning med nyheder, baggrund, resultater og stillinger samles på vm.tv2.dk.


Foto: 'Zaks Zone' er et nyt fodboldmagasin på tv2.dk med tid og plads til at dyrke nørderiet og gå i dybden med forskellige emner. (Fotograf: Thomas Wilmann / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002