Kontakt os






 

'Det sene sommershow' på TV 2
Mandag 4. juli 2016
Af Redaktionen
 
Om en uge - mandag den 11. juli - har TV 2 premiere på 'Det sene sommershow' med komiker Thomas Warberg - assisteret af kapelmester Thorbjørn Poulsen. På en hyggelig terrasse i Tivoli byder de hver aften kl. 22.45 - mandag til torsdag - velkommen til en kendt gæst.


Fra mandag den 11. juli og fire uger frem - til og med torsdag den 4. august - byder TV 2 indenfor til en underholdende udsendelse kl. 22.45-23.20 i selskab med komiker Thomas Warberg, når han sammen med kapelmester Thorbjørn Poulsen, indtager en terrasse i Tivoli med sit helt eget sommerlige late night show. De to får besøg af et veloplagt publikum og en kendt gæst, og sammen skal de lege forskelige sjove og tossede sommerlege.

Her er en oversigt over gæsterne i 'Det sene sommershow':

Mandag den 11. juli: Brian Lykke, der på utraditionel vis får lavet et nyt pasfoto og samtidig forsøger at sælge Warberg en jagttur til Vatikanet.

Tirsdag den 12. juli: Tv-vært Ulla Essendrop, som Thomas Warberg gør et hæderligt forsøg på at drukne i en champagnebrus. Det lykkes også Warberg at afsløre, at Essendrop har store problemer med basale færdigheder såsom alfabetet og forskellen på højre og venstre. Til gengæld bliver det Warberg, der får problemer, når Essendrop tvinger Warberg og kapelmester Thorbjørn Poulsens sangstemmer ud i en improviseret frugt-kanon.

Onsdag den 13. juli: Skuespiller Niels Olsen, der har travlt med at lave revy i Tivoli. Niels Olsen og Warberg udkæmper en brav kamp med vandpistol og strømførende fluesmækkere, og Niels Olsen demonstrerer overraskende stor smidighed, når han fremviser sin hjemmelavede yogaposition 'Panteren'.

Torsdag den 14. juli: Den tidligere verdensmester i badminton, Camilla Martin, er et ægte konkurrencemenneske, og hendes tid er ikke til pjat. Det er lidt problematisk, for Thomas Warberg har tænkt sig at udsætte sin gæst for masser af fjollerier. Han undersøger f.eks., hvor mange elastikker, han kan sætte rundt om hovedet på den tidligere fjerbold-dronning, og så skal Camilla Martin have taget et nyt pasbillede, mens hun spiser stærke madvarer. Men inden Warberg får set sig om, får han sin egen medicin at føle fra den handlekraftige gæst, der gang på gang demonterer sit vinderinstinkt.

Mandag den 18. juli: Mick Øgendahl er en af landets mest populære komikere, og han er i den grad i hopla. Warberg har masser af sjove, fjollede og temmelig ulækre udfordringer i ærmet til den til tider ustyrlige funnyman, og det stikker også lidt af, da Mick Øgendahl skal have taget et nyt pasfoto. Det begejstrer nemlig ikke komikeren, at han samtidig er tvunget til at drikke sildelage.

Tirsdag den 19. juli: Skuespiller Stephania Potalivo bringer Warberg på glatis, når Potalivo, udfordrer komikeren i en omgang af den gamle selskabsleg 'Jeg har aldrig'. Bagefter skal der synges store sommerhits, mens der bliver gurglet og spruttet, for de skal samtidig forsøge at inhalere hver deres champagnebrus.

Onsdag den 20. juli: Troels Malling, der kender Thomas Warberg særdeles godt fra deres tid på 'Live fra Bremen'. I en tosset leg på gode historier får de to lejlighed til at hælde kæmpe isterningerne ned af ryggen på hinanden, og bagefter står den på nyt udseende, når de hver især får omformet ansigtet med elastikker.

Torsdag den 21. juli: Den tidligere tv-vært Ane Cortzen udfordres med en række sjove og dumme sommerlege. Det skal dog vise sig, at det mest er Warberg selv, det går ud over. Ane Cortzen fylder nemlig Thomas' venlige ansigt med gummielastikker, og så giver hun ham kamp til stregen i en morsom og udspekuleret omgang 'ABC-stop'.

I uge 30 og 31 er gæsterne Lars Hjortshøj, Julie Zangenberg, Ruben Søltoft, Jesper Juhl, Andreas Bo, Petra Nagel, Mark le Fevre og Vicki Berlin.


Foto: Den tidligere badminton-stjerne Camilla Martin kigger indenfor hos Thomas Warberg og 'Det sene sommershow' på TV 2 torsdag den 14. juli kl. 22.45. (Fotograf: Jacob Tom Olsen/TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002