Kontakt os






 

TV 2 afviser ’Vild med dans’ og kokain-påstande fra Se og hør
Torsdag 20. september 2007
Af Karsten Jensen
 
TV 2 afviser de påstande i det seneste nummer af Se og Hør, der bl.a. hævder, at tv-succesen ’Vild med dans’ “har et kokainproblem”.
Se og Hør skriver, at “kokainen flyder i lange hvide baner” og baserer sin anklage på en kokaintest, som bladet har foretaget i det skjulte på toiletterne i den bygning, som TV 2 via produktionsselskabet Mastiff har lejet til produktionen af ’Vild med dans’.

Her har flere end 200 dagligt ansatte på Metronome deres arbejde, og her produceres hver uge en række tv-programmer med publikumsdeltagelse for stort set samtlige tv-selskaber i Danmark. Toiletterne, der er gengivet i bladet, er til publikum og derfor sandsynligvis benyttet af mange hundrede personer alene i den seneste uge.

”Der er intet faktuelt i Se og Hørs artikel, der indikerer, at kokainfundet har noget som helst med ’Vild med dans’ at gøre. Alligevel vælger bladet at hægte et kokainfund i en bygning, der hver dag gennemstrømmes af rigtigt mange mennesker, op på ’Vild med dans’. Det er urimeligt over for såvel deltagere som vores produktionsfolk, der hver uge knokler for at levere det mest sete program i Danmark fra studiet, som er vores arbejdsplads og absolut ikke et diskotek. Det er ikke i orden,” siger TV 2-redaktør på underholdningsprogrammet, Gitte Madsen i en pressemeddelelse.

”Se og Hør hævder også at have fundet kokain til et såkaldt lukket afterparty et sted i København. Stedet - en lille intim cocktailbar - havde besøg af de fleste af deltagerne fra ’Vild med dans’, herunder jeg selv. Desuden vurderer jeg, at der samlet gennem aftenen var op imod 200 gæster til stede i kortere eller længere tid. De 200 gæster var en blanding af venner, kolleger og perifere bekendte uden forbindelse med ’Vild med dans’,” siger Gitte Madsen.

”Heller ikke her kan jeg se skyggen af bevis på, at Vild med dans skal kobles sammen med kokainfund,” siger Gitte Madsen, der på ingen måder bifalder brugen af stoffer.

TV 2’s underholdningschef Gitte Madsen diskuterer historien med Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup i ’Go Aften Danmark’ i aften 20.9 kl. 18.25.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002