Kontakt os






 

TV 2's programmer i 2007
Torsdag 23. november 2006
Af Karsten Jensen
 
I dag har TV 2 præsenteret ønskerne, planerne – og programmerne for 2007. I programplanen er der ikke de store nyheder at finde for TV 2. Der kommer dog en række nye programmer til i det kommende år. Alle de nye programmer er i den ”forventede” og vanlige TV 2-stil og kan ikke kendetegnes ved at være banebrydende. TV 2 satser på underholdning, konkurrencer, sport og drama. På trods af at TV 2 har været kritiseret for mangel på drama-produktioner er dansk nyproduceret tv-drama er en mangelvare på TV 2 i 2007. I 2007 er der dog danske spillefilm som TV 2 har været med til at finansiere.
En quiz, man kan vinde uden at forstå spørgsmålene og uden at kende svarene! Det kan måske lyde lidt underligt, men det er det på ingen måde. I det nye quiz-koncept ’Pokerface’, som TV 2 lancerer i 2007, gælder det om at holde masken og få modstanderne til at tro, at man klarer sig bedre, end man måske i virkeligheden gør.

I det nye program ’Min bedste ven’ mødes kendte danskere og deres hunde i en dyst om ”Det gyldne Kødben”. To deltagere konkurrerer om at lære deres firbenede venner helt nye hundetricks, som ingen anede, de kunne. Hundeejerne får hver især tildelt en hundetræner, som skal lære dem – og ikke mindst deres hunde – at udføre forskellige øvelser. Værten i ’Min bedste ven’ bliver stand-up komikeren Carsten Bang.

Programmet ’Plan B’ er en slags docus-oap, hvor TV 2 på en skolelejr har indkvarteret nogle skoleelever med læsevanskeligheder. Målet er at forbedre elevernes færdigheder.

Fobier eller dårlige vaner kurerer TV 2 i programmet ’Brug hovedet’, hvor hypnose bl.a. tages i brug som hjælpemiddel. Programserien har Lotte Skov som vært.

I en ny række programmer går TV 2 på jagt efter kreative hoveder af alle slags. Det gælder om at få Danmarks bedste idéer frem i lyset – og om at få den bedste gjort til virkelighed. Det er en slags ”Popstars for opfindere”, og vært i ”Danmarks Bedste Idé” er Tim Frank Andersen. Programmet kan ses som en slags søster for programmet ’Iværksætteren’ som TV 2 har sendt i år.

Bubber og B. S. Christiansen tager i den kommende sæson på endnu en gang på nye afveje og tager ud i Canadas vildmark.

'Pokerface' består af gængse quiz-elementer – nemlig et par værter, seks deltagere og et antal spørgsmål i paratviden tilsat det twist, som gør denne quiz speciel: Det er slet ikke sikkert, at "taberen” taber, og at ”vinderen” vinder. Det kommer helt an på, hvor god man er til at bluffe.

I 2007 bringer TV 2 ikke overraskende et gensyn med talentkonkurrencen ’Scenen er din’, hvor Bubber igen er vært.

Efterårets nyskabelse på TV 2 har været Casper Christensen i programmet ’Deal – No deal’, som også vender tilbage i det kommende år.

I 2007 er ’Hvem vil være millionær?’ tilbage med den 14. sæson, men det betyder ikke, at
alt er, som det plejer at være. Peter Kær har forladt programmet til fordel for et nyt aktualitetsprogram på DR. TV 2 vil endnu ikke afsløre hvem den nye vært bliver.

Af andre gensyn i programplanen fra Kvægtorvet kan nævnes ’Liebhaverne’, ’Hjertebørn’, ’Årgang 0’, ’Operation X’, ’Den sorte box’, ’TV 2 dok.’ forbrugerprogrammet ’Basta’ samt en række børneprogrammer.

I dramagenren byder TV 2 i 2007 på ’Desperat Houseviwes’, den nye serie ’Jericho’, 6. sæson af ”Jack Bauers”-actionserie ’24 timer’ ligesom der også bliver plads til amerikanske film som ’Starsky & Hutch’, ’Kill Bill 2’, ’Gangs of New York’, ’The Village’ m.fl.

I den danske genre byder TV 2 i det kommende år på: ’Pusher 2’, ’Anklaget’, ’Store Planer’, ’Oskar & Josephine’, ’Familien Gregersen’, ’Kongekabale’

TV 2 har også planlagt nye afsnit i serien om politikvinden ’Anna Phil’, men er den eneste dramaproduktion TV 2 omtaler i programplan for 2007 – bortset fra en ny dansk julekalender for december 2007.





Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002