Kontakt os






 

Viasat Sport 1 fejrer kunde nummer 1 million lørdag 22. maj
Mandag 17. maj 2004
Af Karsten Jensen
 
Lørdag den 22. maj kan Viasat Sport-kanalerne for alvor fejre sig selv. På kort tid er det nemlig trods all odds, forudsigelser og tidl. erfaringer i Danmark med sportskanaler lykkedes at gøre ikke bare éen, men hele tre danske sportskanaler til solide succeser.
Viasat Sport 1 har netop passeret kunde nummer 1 million, så der er i dag er mere end en million danske husstande, der kan se Viasat Sport 1. Det svarer til mere end to millioner danskere - og er en fremgang for sportskanaler, der ikke er set før i Danmark.

Viasat Sport havde premiere 1. januar 2002 på den første kanal. Og i februar 2004 fulgte så Viasat Sport 2 og Viasat Sport 3. Siden da er det gået fremad og mange antenneforeninger stemmer nu de danske sportskanaler ind frem for eksempelvis Eurosport. Årsagen er, at de rettigheder, Viasat har sikret sig fra sportens verden, er sportsgrene, seerne gerne vil se. Det handler om alt fra Ishockey-VM over World Cup i håndbold til dansk fodbold fra Viasat Sport-divisionen, boksning, det tyske mesterskab for standardvogne med bl.a. Tom Kristensen ved rattet, fokus på de danske golfspillere og masser af direkte golf hver uge med de bedste turneringer fra både Europa og USA m.m.

Desuden er succesen sikret via magasinprogrammer om cykling, golf og fodbold m.m. - og masser af gensyn med de største sportspræstationer de sidste mange år. Senest har Viasat Sport sikret sig rettighederne til den traditionsrige, engelske FA Cup i fodbold, som Viasat kan byde seerne på til efteråret. Og så skal man som fodbold-seer heller ikke glemme, at det er på Viasat Sport-kanalerne, man kan se samtlige 125 Champions League-kampe i løbet af sæsonen.

Et andet parameter for succesen for Viasat Sport-kanalerne er, at de byder seerne på en lang række af landets absolut bedste kommentatorer og eksperter: Svend Gehrs, Preben Elkjær, Carsten Werge, Henrik Knudsen, Leif Nyholm, Brian Laudrup, Peter Piil, Peter Kjær, Poul Hansen, Jes Holm Andersen, Per Frimann, Michael Schäfer, Brian Holm og mange flere.

Succesen for Viasat Sport-kanalerne og kunde nummer en million skal naturligvis fejres – og det gør de tre sportskanaler på flere måder.

I den kommende tid kører der på tv-skærmene hos Viasat og på webadressen www.onside.dk en større konkurrence, hvor seerne kan vinde billetter til næste års finale i FA Cup’en – med fly og hotelophold betalt. Kunde nummer 1 million er allerede fundet, og det er antenneforeningen Sønderport i Kolding med 3700 husstande. Antenneforeningen har netop stemt alle tre sportskanaler ind.

Lørdag den 22. maj arrangerer Viasat Sport derpå en stor Viasat Sportsdag i Kolding, hvor seere og gæster udover at møde en hel del personligheder fra sportskanalerne også vil få serveret nyheden om, hvem der bliver Viasats studievært i Champions League fremover. Viasat lover at dette bliver en stor overraskelse. Samtidig vil der være mulighed for at deltage i store konkurrencer, nyde masser af gode tv-klip fra sportens verden m.m. Og så er det også i Kolding, vinderen af FA Cup-billetterne bliver trukket ud. Desuden vil Viasat Sport i Kolding byde på en del overraskelser og fortælle lidt om, hvad seerne kan se frem til det næste års tid på de tre kanaler.

"Kunde nummer en million skal vi naturligvis fejre. Og vi skal også fejre, at Viasat Sport-kanalerne vokser mere end hastigt. En analyse fra analyseinstituttet Berent Analyse har netop vist os, at hvis seerne har både Viasat Sport og Eurosport, ja så foretrækker hovedparten klart vores sportskanaler. Og det beviser for os, at vi satser mere end rigtigt på at sende masser af dansk sport garneret med solide rettigheder fra sportens verden udenfor Danmarks grænser. Vi er meget ambitiøse med hensyn til, hvordan kanalerne skal udvikle sig - og derfor er kunde nummer 1 million en flot milepæl for sportskanalerne", siger adm. direktør i Viasat, Kim Poder.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002