Kontakt os






 

Sidney Lee er tilbage i 'Singleliv'
Fredag 17. august 2012
Af Karsten Jensen
 
Jagten på kærligheden forsætter i Singleliv onsdag den 29. august kl. 20, hvor seerne får sig et festligt gensyn med Sidney Lee, som er tilbage for fuld udblæsning efter et par års fravær fra skærmen.
"Jeg glæder mig rigtig meget til 'Singleli'v bliver vist på skærmen. Det var et af de programmer, hvor jeg for alvor blev kendt, da jeg medvirkede for første gang tilbage i 2009. Siden har folk spurgt om jeg ikke kom tilbage på skærmen," siger Sidney der trods sin erfaring fra tidligere Singleliv-sæsoner ikke nødvendigvis har fået det lettere på sine dates:

"Generelt er folk meget opmærksomme, når kameraholdet følger mig på mine dates, så der bliver råbt en del, og det gør det lidt sværere for mig at være på dates," siger Sidney, der kan love seerne, at den gamle Sidney er tilbage med fis, ballade og rock 'n' roll.

Serien byder også på et par nye personligheder. Mød blandt andet Jackie på 26 år fra Odense. Til dagligt er Jackie stripper, sanger og under uddannelse til kostvejleder. Hun har intet problem med at score fyre, men har svært ved at finde en, der kan knække koden til hendes hjerte. Seerne skal også hilse på Anja for første gang. Hun er 27 år, studerende og enlig mor fra København, og hun drømmer om, at den ægte kærlighed dukker op i hendes liv igen.

Måske ringer kirkeklokkerne i 'Singleliv' denne sæson, for den pertentlige Samuel møder en pige, som ikke løber skrigende bort over hans renligheds-hysteri. Rasmus fra Aalborg har sat sig for at tabe sig og håber, at det kunne give det endelige positive udslag hos pigerne.

Skønhedsdronningen Silvia har atter blikket rettet efter de feminine fyre. Claus fra Ølgod, sætter alle sejl til for at imponere en særlig sød pige, og pokerspilleren Dan fra Ikast er efter en lang sygdomsperiode klar til endelig at give datinglivet en ordentlig skalle. Og vi skal også gense den 45-årige eventyrlystne ”cougar” Stephanie, der stadig er på jagt efter unge fyre.




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002