Kontakt os






 

TV 2 Zulu ansætter pressemedarbejder for at beskytte Casper C mod Se og Hør
Lørdag 25. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Zulu har efter krav fra krukken Casper Christensen ansat en ekstra pressemedarbejder på Zulu, der kun får én opgave - nemlig at holde Casper C og Frank Hvam ugebladet 'Se og Hør' fra livet. Det skriver B.T. i dag og iflg. avisens oplysninger, undrer man sig i TV 2s hovedkvarter i Odense over Zulu-ledelsen eftergivenhed.
En af Zulu's direktører, Palle Strøm, siger til B.T. : "Casper og Frank er jo to af vores absolutte stjernekort, og formålet er såmænd bare at få så meget omtale af dem i pressen som muligt".

Direkte adspurgt, må Palle Strøm dog erkende at ansættelsen er sket på initiativ af og ønske fra Casper Christensen (billedet).

Han forklarer videre til B.T., at hvis man på TV 2 Zulu havde valget mellem på den ene side at ansætte Casper - uden at han vil medvirke i Se og Hør, og på den anden side slet ikke at have Casper ansat, ja - så vælger man Casper. "Han er en mere ombejlet person end nogen andre, vi samarbejder med. For os er det en atypisk situation. Jeg kan forsikre om, at vi da helst ville have, at Casper gerne ville i Se og Hør. Se og Hør er et vigtigt medie for os, men sådan er virkeligheden jo bare nogle gange. Og det kan vi ikke rigtig gøre noget ved", udtaler Palle Strøm til B.T. og tilføjer, at han ikke på nogen måde opfatter Casper som en primadonna.

PÅ Zulu har man talrige gange forsøgt at overtale Casper Christensen til at slutte fred med Se og Hør - men uden held.

Chefredaktør for Se og Hør Henrik Qvortrup vil ikke blande sig i sagen om den ekstra pressemedarbejder. Han siger til B.T.: "Hvorvidt TV 2 Zulu føler behov for at ansætte én eller 100 oppassere til dengsen Casper Christensen, skal jeg ikke blande mig i. At de nu ansætter én, taler for sig selv. Jeg er meget tilfreds med, at Peter Parbo allerede har givet udtryk for, hvem der bestemmer på den station".


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002