Kontakt os






 

Danmarks største sportsstjerner skal få seerne tilbage til TV 2
Torsdag 4. april 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kendte sportsnavne som Allan Simonsen, Jesper Bank, Dan Frost og Rikke Hørlykke skal til efteråret få flere seere til at tænde for TV 2. Her sender TV 2 sin næste store satsning 'Mesternes mester', hvor 11 tidligere top-sportsfolk, skal dyste mod hinanden i både fysiske og mentale udfordringer.
"Vi har længe luret på tv-formatet, der oprindelig er fra Belgien, og som klarer sig rigtig godt i flere lande. Ikke mindst Sverige, hvor de kører på 5. sæson, og hvor det er det mest populære underholdningsprogram," siger redaktør på programmet Mikkel Dyrting til BT i dag torsdag.

Optagelserne, der varer fire uger, foregår netop nu på den spanske ferieø Gran Canaria.

"Vi tror på, at det her program kan samle hele familien og samtidig få TV 2 tilbage som den største kanal i primetime på hverdage," siger redaktør Mikkel Dyrting.

De 11 deltagere i 'Mesternes mester' er Eskild Ebbesen (roer), Henrik 'Store' Larsen (fodboldspiller), Rikke Hørlykke (håndboldspiller), Allan Simonsen (fodboldspiller), Conny Hamann-Boeriths (håndboldspiller), Kristine Roug (sejler), Poul-Erik Høyer (badmintonspiller), Dan Frost (cykelrytter), Jesper Bank (sejler), Renate P. Nielsen (længdespringer) og Mads Larsen (bokser).

En af deltagerne, Poul-Erik Høyer, fortæller til BT, at det langtfra er fysikken, som deltagerne kan bruge mod hinanden. Også det mentale spiller en stor rolle, og det er derfor ikke på forhånd givet, hvem der ender med titlen 'Mesternes mester'.

"Jeg må ikke røbe så meget, men det er nogle ret sjove og spændende opgaver, vi er ude for. Et par af dem er også dødhamrende irriterende, fordi det ikke er lige til at regne ud," siger Poul-Erik Høyer.

'Mesternes mester' sendes til efteråret på TV 2, og det bliver til i alt ti programmer.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002