Kontakt os






 

Obama fejrer de unge i MTV program
Mandag 19. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
MTV Danmark viser Barak Obamas officielle ungdomsfest i forbindelse med hans indsættelse som amerikansk præsident. Obama vil tale direkte til de unge, og programmet vil desuden byde på live optrædender fra Kanye West, Kid Rock og Fall Out Boy.
Med udgangspunkt i præsident Obama’s officielle indsættelsesfest sender MTV programmet ’Be the Change: Live from the Inaugural’ for at fejre de unges massive stemmedeltagelse ved præsidentvalget i 2008 – og ikke mindst for at hylde de unge frivilliges aktive indsats for indførelse af sociale forbedringer.

I programmet vil den nyindsatte præsident Obama tale til unge over hele verden fra Youth Inaugural Ball for at opfordre dem til at skabe forandring og til fortsat at være socialt engagerede både nationalt og lokalt.

Youth Inaugural Ball er den officielle fest for unge amerikanere i alderen 18-35 og finder sted på Hilton i Washington DC. Her fejres indsættelsen af den nye præsident og den rolle, som unge amerikanere kan spille for at tjene deres lokalsamfund. Derfor vil programmet fremhæve de unge mennesker, der aktivt skaber forandringer med store sociale projekter i USA og Kenya.

Programmet vil desuden byde på liveoptræden med Kanye West, Fall Out Boy og Kid Rock, ligesom Tobey Maguire og Usher vil deltage.

“Den nyvalgte præsident har prioriteret social service igennem hele hans liv og i hans valgkampagne, og det vil fortsat have høj prioritet i hans præsidentembede,” udtalte Emmett Beliveau, Executive Director i præsidentens indsættelseskomité. “At MTV sender fra vores Youth Inaugural Ball er den bedste måde til at videreføre den nationale indsættelseskampagne for social service, Renew America Together. Vi er virkelig glade for, at MTV har valgt at sætte fokus på vigtigheden af social service og hjælper med at bringe budskabet ud til millioner af unge mennesker.”


‘Be the Change: Live from the Inaugural vises på MTV Danmark den 22. januar, kl. 21.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002