Kontakt os






 

Tre nye dansere med i 'Vild med dans'
Tirsdag 11. august 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når den nye sæson af 'Vild med dans' går i luften på TV 2 fredag den 11. september kl. 20 vil der være tre nye dansere blandt de professionelle dansere. Og blandt 'ny-danserne' kom en folketingspolitiker og rocksangerinde i dag på plads.


De tre nye professionelle dansere er iflg. tv2.dk: Patricia Tjørnelund, Aslak Amtrup og Mille Funk.

For Aslak Amstrup er 'Vild med dans' dog ikke helt nyt. Han har nemlig deltaget i den libanesiske udgave af programmet hele tre gange. Efter gymnasiet flyttede han til Libanon, hvor han underviste i dans, og pludselig blev han tilbudt at være med i programmet.

"Til at starte med kunne jeg ikke være med, fordi jeg ikke talte arabisk, men så fik jeg alligevel lov. Jeg er nået hele vejen til finalen alle tre gange, men har ikke vundet nogle af gangene," fortæller den unge danser til TV 2.

Den 24-årige Mille Funk er også ny på holdet. Hun begyndte på Det Kongelige Teaters Balletskole som 10-årig og har danset pardans, siden hun var 15 år.

Og endelig er der den 29-årige Patricia Tjørnelund, der har danset siden hun var tre år og kender flere af de garvede dansere på holdet, der har givet hende nogle råd med på vejen. Hun glæder sig især til at se sin kommende dansepartner udvikle sig, selvom hun er lidt nervøs for at komme på tv og blive et kendt ansigt.

Foruden de tre nye dansere består det professionelle dansehold af en række gamle kendinge: Morten Kjeldgaard, Michael Olesen, Frederik Nonnemann, Thomas Evers Poulsen, Mads Vad, Karina Frimodt, Jenna Bagge, Luise Crone Dons og Mie Moltke.


Flere 'ny-dansere' på plads

Hvilke ikke-professionelle dansere der skal medvirke i årets sæson af 'Vild med dans' er endnu ikke offentliggjort af TV 2, men flere medier skriver at følgende er med: den amerikansk-danske sanger James Sampson, den professionelle basketball-spiller Chris Christoffersen, Patrick Berdino fra Cirkus Arena, skuespiller Ena Spottag (kendt som køkkenpigen Martha i 'Badehotellet'), skuespiller Stephania Potalivo (kendt fra 'Sjit Happens'), skuespiller Søs Egelind, skuespiller Sami Darr (kendt fra 'Tomgang') - og i dag kom det så frem at den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov og rocksangerinden Sharin Foo også skal forsøge sig på dansegulvet i 'Vild med dans'.

Dermed mangler der kun at blive sat navn på tre af de ikke-professionelle dansere.


Foto: Patricia Tjørnelund, Aslak Amtrup og Mille Funk. (Foto fra TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002