Kontakt os






 

Viasat indgår aftale med Buena Vista
Onsdag 22. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
Viasat har indgået en flerårig licens-aftale med Buena Vista International Television (BVITV) i bestræbelserne på fortsat at give seerne masser af suveræne film, action-serier mv. på TV3 i Norge, Sverige og ikke mindst Danmark.
Aftalen giver blandt andet TV3 ret til at vise den amerikanske komedie-hitserie 'According to Jim' og 'Fingrene væk fra min teenage-datter', en lang række 'blockbuster-film' samt animerede serier fra Fox Kids Europa - blandt andet 'Jern-Henrik' og 'Gullivers rejser'.

I serien 'According to Jim', er skuespilleren Jim Belushi er en mand, der kæmper med de daglige udfordringer i sin familie. Serien har været sendt igennem to sæsoner i USA, hvor den begge gange har været seernes topfavorit.

Komedieserien 'Fingrene væk fra min teenage-datter' har fejret succeser over det meste af verden. Her kan John Ritter opleves som manden, der må leve med sine to teenagedøtres meget hormon-omskiftelige hverdag.

Aftalen med Buena Vista inkluderer også 'blockbuster-film' som 'Armageddon', Bruce Willis i 'Die Hard - Mega Hard', 'Mens du sov' med Sandra Bullock samt Julia Roberts i 'Pretty Woman' m.fl.

Titlerne fra Fox Kids Europe er blandt andet 'Jern-Henrik'.'Gullivers rejser' er den klassiske historie om Dr. Gulliver, som sejler på de syv verdenshave til eventyrlige og magiske lande.

Hans-Holger Albrecht, Præsident og CEO i Modern Times Group, MTG, siger:

"Vi har etableret et meget succesfuldt samarbejde med BVITV. Og vi har haft stor succes med deres brands samt med Fox Kids Europe og Disney. Denne indholdsaftale vil yderligere udvikle vores programflade og kommer oveni i de stærke seertal på TV3."

Tom Toumazis, senior vice president i BVITV, udtaler: "Vi er meget glade for at have lukket denne aftale, der yderligere styrker vore relationer til TV3. Vi er sikre på, at denne aftale, som indeholder flere genrer, vil sikre TV3 gode programmer for alle aldersgrupper og give TV3 flere seerhit."

Buena Vista International Television (BVITV) er Walt Disney Television Internationals (WDTV-I) distributionsselskab med ansvar for The Walt Disney Companys programdistribution, tv-virksomhed og medie-investeringer. BVITV distribuerer over 23.000 timers programmer til flere end 300 tv-virksomheder i 240 lande.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002