">



Kontakt os






 

Anja Steensig Holmbäck tilbage på TV3
Tirsdag 8. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Tv-værten Anja Steensig Holmbäck er tilbage på TV3 som vært. Hun optrådte sidst i "Rent Fup" på TV3 – og hun skal nu stå i spidsen, når TV3 sammen med kildevandsfirmaet Aqua d’or skal finde Danmarks mest naturlige, kvindelige skønhed i en stor, landsdækkende skønhedskonkurrence. TV3 sender to semifinaler i maj måned – og en stor livefinale.

Modelkonkurrencen ”Aquad’or Natural Beauty Contest” kører lige nu på nettet, og over 6.500 kvinder er allerede tilmeldt. Det er helt unikt, at så mange har tilmeldt sig, ikke mindst set i lyset af kravene til at deltage: Her er en persons indhold lige så vigtigt som emballagen, da det er en naturlig skønhed, TV3 og Aqua d’or leder efter.

"Jeg er meget stolt af at blive vært for denne anderledes skønhedskonkurrence. Her er endelig en konkurrence, der hylder den virkelige skønhed, og som styrker pigers tro på sig selv. Væk med plastiske operationer, kunstige kropsdele med videre. Det er meget opløftende og positivt. Den virkelige skønhed er jo netop den, der ikke kan sættes en formel på. Ingen af de smukkeste piger, jeg selv har mødt i mit liv, har haft målene til at blive modeller. Og det er helt fantastisk, at man nu afholder en konkurrence, hvor det er de værdier, der bliver afgørende – ikke om man opfylder model-standarderne. Og det glæder jeg mig meget til at være med til," siger Anja Steensig Holmbäck.

"Vi på TV3 vil gerne være med til også at udbrede et lidt andet skønhedsideal, end det man normalt ser i modebladene, på catwalks eller i tv-programmer, som vores egen TV3-serie 'Top Model' fra USA. Vi mener, der er plads til begge idealer. Og på deltagelsen indtil nu på websitet ser det da også ud til, at netop det faktum, at vi leder efter naturlig skønhed, har et helt unikt tag i brugerne," siger TV3’s programchef, Morten Mogensen.

Siden den 6. februar har Aqua d’or opfordret naturlige skønheder til at tilmelde sig konkurrencen på hjemmesiden www.aquadorable.dk, og det er der allerede mere end 6.500 naturlige skønheder, der har gjort.

Populariteten understreges af, at sitet er i top 70 over Danmarks mest besøgte hjemmesider. De 25 deltagere, der får flest stemmer på sitet, går videre til semifinalerne, der vil foregå på TV3-skærmen.

Derudover vil 25 andre deltagere få uddelt et wildcard af et dommerpanel, der består af tre eksperter, hvoraf den ene er den tidligere topmodel og TV3-vært Anne P, og den anden er koreografen, Hanne Jacobsen. Den tredje dommer er Christian Bitz, fotomodel og cand. scient i ernæring.

Hvem den endelig vinder bliver, vil seerne og web-brugerne sammen med dommerpanelet afgøre i den store gallafinale, der bliver vist live på TV3 sidst i maj måned. Vinderen får en præmie på 100.000 kroner og vil samtidig blive Aqua d’ors kampagneansigt i et år. Gå ind og se pigerne, læs om konkurrencen og stem på din favorit på www.aquadorable.dk


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002