Kontakt os






 

TV 2 ansætter digital korrespondent
Torsdag 16. maj 2013
Af Karsten Jensen
 
Som det første danske medie har TV 2 valgt at ansætte en fuldtids digital korrespondent. Valget er faldet på Benjamin Kürstein, der kommer fra en stilling i New York, hvor han blandt andet har arbejdet for medier som vg.no, expressen.se og eb.dk.
”Asien er det mest spændende kontinent på kloden lige nu. Og med en placering i Singapore kan vi blandt andet følge den økonomiske og teknologiske udvikling i Kina, konflikten i Korea og den danske tilbagetrækning fra Afghanistan. Samt selvfølgelig det økonomiske boom i Singapore, hvor hundredvis af danske virksomheder laver forretning lige nu,” siger digital nyhedschef Simon Stilling om ansættelsen.

Han er godt klar over, at en korrespondent-stilling ikke umiddelbart rimer på korte enheder og ’klikbaskere’, som nettet normalt forbindes med.

”Jeg synes generelt, at kvaliteten i den digitale journalistik har været dalende de senere år. Jeg tror på, at der kommer til at ske et skred, hvor kvalitet bliver vigtigere end hurtighed det kommende stykke tid.

Vi vil selvfølgelig stadig gerne være blandt de absolut hurtigste på breaking news, men det vigtigste er, at vi kan tilbyde solide, unikke nyheder. Derfor skal det her ses som en investering i den gode og vigtige journalistik, som vi også gerne vil forbindes med på tv2.dk ud over rollen som frikvarter,” understreger Simon Stilling.

I New York glæder Benjamin Kürstein sig til at flytte adressen til Singapore og komme i gang med det nye job.

”Jeg har i flere år haft fokus rettet mod nettet, og de muligheder journalistikken har der, og den satsning TV 2 er i gang med online, vil jeg gerne være en del af. Men vigtigst af alt er min nysgerrighed for, hvad der foregår i Asien. De fleste er klar over, at der er gang i noget stort derude, men jeg tror, at det er svært for mange at forstå, hvad det egentlig betyder. Jeg ser det som et stort privilegium at få et job, der giver mig mulighed for at blive klogere på det kontinent, der i stadig stigende grad er med til at definere den verden, vi lever i,” siger Benjamin Kürstein.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002