Kontakt os






 

TV3 sender årets tv-pris direkte fra Operaen i København
Fredag 9. juni 2006
Af Karsten Jensen
 
TV-branchens egen prisfest har de sidste seks år afsluttet årets Tvfestival.dk for branchefolk, hvor de bedste tv-folk i Danmark bl.a. har uddelt priser til årets ypperste præstationer på de forskellige tv-stationers sendeflader. I år - Tvfestival.dk's syvende år - bliver prisfesten sendt direkte på TV3, så alle seerne, der nyder de gode programmer, nu kan følge med, når branchen hylder årets største præstationer på tv-skærmene.
"Der er i forvejen en række medier, der uddeler flotte tv-priser. Producentforeningens prisfest adskiller sig dog på det helt centrale punkt, at det her er tv-branchens egne, professionelle mennesker, der uddeler priser til både de medarbejdere og de programmer, der er årets bedste. Det er nemlig ofte dem, seerne ikke kender så meget til, der skyld i den høje kvalitet, vi er vant til på de danske tv-skærme.

Derfor er det med oprigtig stolthed, at TV3 i år kan præsentere seerne for en masse dygtige tv-folk, der står bag alle de gode programmer. Og vi glæder os til at hylde det bedste af det bedste i tv-branchen, hvor seerne får 1. parket. Det skal blive en fornøjelse at vise, hvem der står bag programmerne - og TV3 kan love, at seerne kommer til at se nogle af deres tv-favoritter i meget anderledes situationer, da vi naturligvis laver et godt TV-show ud af den imponerende prisfest," siger TV3's adm. direktør Jesper Grønholdt.

"Vi er meget begejstrede for, at det i år med TV3's hjælp lykkes at transmittere tv-branchens store galla pris-fest og dermed dele denne hyldest af tv-branchen, med seerne. Det har vi altid ønsket os. Der er for tv-branchen stor prestige forbundet med at vinde priserne. Så på denne aften hvor spændingen udløses og der kastes glans over årets bedste tv-produktioner, tror vi på, at både branche og seere får en fantastisk tv-oplevelse," udtaler Maja Find, festivalchef for Tvfestival.dk

Der uddeles ved årets tv pris-fest priser i flg. 21 kategorier:
Årets TV-værter
Årets TV-program
Årets TV-talent
Årets TV-skuespillere
Årets Otto, Årets Underholdning
Årets Comedy
Årets Dokumentarprogram
Årets Dokumentarserie
Årets Nyhedshistorie
Årets Specialprogram
Årets Livsstilsprogram
Årets Børne- og ungdomsprogram
Årets Realityprogram
Årets TV-event
Årets TV-drama
Årets TV-fotograf
Årets TV-klipper og Årets Nyskabelse.

Det er de forskellige produktionsselskaber og tv-stationer, der indstiller deres bedste programmer og kandidater til de enkelte kategorier - og det er syv juryer bestående af branchens egne folk, der short lister og nominerer vinderne af de enkelte kategorier. Det er dermed også tv-branchen selv, der kårer prisvinderne.

Seerne kårer dog vinderne i følgende kategorier:
Årets TV-værter
Årets TV-skuespillere
Årets TV-program.

De nominerede i alle kategorier kan ses på:
http://www.tvnyt.com/artikel/default.asp?id=13474



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002