Kontakt os






 

Disney med ny talkshowserie fra Stockholm
Fredag 23. april 2010
Af Karsten Jensen
 
Denne sommer rettes Disneys rampelys mod nordiske stjerner og unge med popstjerne-drømme. I løbet af foråret producerer kanalen for første gang et lokalt talkshow med titlen Hannah Montana Spotlight.
Programmets vært er den kun 14-årige Stockholm-pige Felicia Armstrong, som i programmerne får besøg af skandinaviske gæster, der har baggrund i underholdningsbranchen. Interviews med gæster blandes med musikklip, som skandinaviske unge selv har produceret og sendt ind til programmet. Showet optages med publikum i studiet i Stockholm til maj og får premiere på Disney Channel fredag den 4. juni kl. 18.10.

Hannah Montana Spotlight har fået sit navn efter den populære Disney-serie Hannah Montana, hvor hovedrolleindehaveren, Miley Cyrus, lever et dobbeltliv som succesfuld rockstjerne. Præcis som i serien er det nye talkshow fyldt med musik, sang, dans og tips til sang- og danseinteresserede. Blandt gæsterne møder vi blandt andre Eric Saade, Amy Diamond og danske Mohamed Ali (X-Factor 2009) til en snak om, hvordan man udvikler sit talent, om at trives med det man laver og har det sjovt, og om for- og bagsiden af medaljen ved at være en kendt artist.

Som en del af programmet har de skandinaviske unge indsendt deres egne videoer, hvor de laver Hannah Montana imitationer og hver uge udvælges og vises nogle af disse bidrag.

Hannah Montana Spotlight har premiere på Disney Channel fredag den 4. juni kl. 18.10 og vises herefter hver fredag som et underholdningsprogram specielt til unge mennesker, efterfulgt af de nye afsnit i Hannah Montana sæson 3.

Allerede i en alder af kun 6 år, startede Felicia sin tv-karriere, med roller i de svenske tv-serier 'Skeppsholmen' og 'Bolibompa'. Her ud over har hun medvirket på teater i bl.a. SUNE og GÖSSES FLICKOR.

Felicia blev kendt på Disney Channel Nordic gennem sin medvirken i den lokale produktion Hannah-oke - et andet spin-off på “Hannah Montana” – vist i december 2009. Felicia er en stor fan af Miley Cyrus på grund af stjernens evne til at inspirere og Felicia ser Miley Cyrus, som en rollemodel for hende.

I forbindelse med produktionen af det kommende show, har Felicia indspillet titelsangen og en musikvideo til Hannah Montana Spotlight.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002