Kontakt os






 

’Bonde søger brud’ – nu med kvinde
Tirsdag 22. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Onsdag den 30. april kl. 20 løfter Kanal 4 sløret for de 10 nye single-landmænd, der til efteråret jagter kærligheden i den populære programserie ’Bonde søger Brud’. Anne-Dorte Krog Gausbøl er efter endt barsel tilbage som vært, og hun præsenterer seerne for noget af en overraskelse. I programmet ’Bonde søger Brud – Mød landmændene’ viser det sig nemlig, at den ene af de 10 nye landmænd er – en kvinde.

I de to sidste sæsoner af ’Bonde søger Brud’ er programmets mission om at finde en sød kæreste til 10 enlige landmænd lykkedes. I begge sæsoner har halvdelen af de medvirkende mødt en pige, og tilsammen har de modtaget et utal af breve fra kvinder, der har følt sig draget af landmandslivet.

Men nu er det ikke længere forbeholdt kvinderne at søge lykken på landet, når Kanal 4 i tredje sæson af ’Bonde søger Brud’ også præsenterer seerne for en kvindelig single-landmand på kærestejagt:

”I ’Bonde søger Brud’ vil vi gerne præsentere et bredt udsnit af de danske landmænd, og derfor har det længe været et ønske hos os også at finde en kvindelig landmand. Derfor er det med stor glæde, at vi nu også har en kvinde med, og det bliver spændende at se, om hun får lige så mange breve som mændene - eller om hun måske får endnu flere. Og så håber jeg, at alle vores dejlige landmænd finder deres eneste ene,” siger Kanal 4-chef Anette Kokholm.

De 10 nye deltagere kommer hovedsageligt fra Jylland, kun en enkelt deltager er bosat på Lolland. I programmet kan seerne møde de 10 single-landmænd i deres hjemlige omgivelser og høre mere om deres dagligdag, arbejde, interesser og drømme for fremtiden, når de får besøg af vært Anne-Dorte Krog Gausbøl, der har store forventninger til den kommende sæson af ”Bonde søger Brud”:

”Det har været rigtig dejligt at besøge de forskellige landmænd, efter jeg er vendt tilbage fra barsel,” siger Anne-Dorte Krog Gausbøl, der undervejs har levet sig helt ind i rollen som Kirsten Giftekniv:

”Jeg ved jo fra de øvrige sæsoner, at cirka halvdelen ender med at få sig en kæreste - og nogle ender jo endda med at blive gift og få børn. Så jeg har ikke kunnet lade være med under mødet med landmændene at have i baghovedet - gad vide, om det er dig, der i løbet af sommeren får ændret dit liv for altid! Det har været en rar tanke under optagelserne, og det er et godt projekt at kunne følge på tæt hold,” fortæller Anne-Dorte Krog Gausbøl.


Foto:
Forside: Deltageren Hella.
Denne side: Anne-Dorte Krog Gausbøl.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002