Kontakt os






 

Lotte om Big Brother opholdet
Tirsdag 7. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
”Jeg så slet ikke millionen til sidst. Jeg skulle bare ud, det var først bagefter, at jeg kom i tanke om, at jeg måske kunne have vundet en million kroner”, lyder det fra Lotte Dahl til tvnyt.com, den seneste udbrydende deltager i Big Brother-showet.
Da 23-årige Lotte Dahl forlod Big Brother huset var det med et glædeligt gensyn med hendes lillesøster, der kom og hentede hende. ”Ja, jeg har snakket med hende og det var dejligt at se hende igen”, siger Lotte til tvnyt.com mens hun smågriner lidt og siger ”Ja, seerne blev jo ikke helt forskånet for mit udbrud, hvor jeg savnede min lillesøster”.

Lotte fortæller til tvnyt.com, at hun nu har sundet sig lidt og selv har set nogle bånd med udsendelser fra Big Brother-huset, og stolt siger hun: ”Jeg skulle have mig selv med både ind, men også UD af huset og jeg kan genkende mig selv på båndende. Jeg er blevet fremstillet rigtigt” og siger om sig selv, at hun er en åben person, der siger når hun er ked af det, vred eller glad.

Lotte forklarer, at hun var besluttet på at gå, inden Michael brækkede væggen ned. ”Der er mange, der ikke har forstået, at jeg ikke bare blev der når nu Michael forlod huset, men jeg fik simpelthen overtrådt alle mine grænser i huset og blev nødt til at gå. Det gjorde mig meget ked af det da jeg så en mand stå og smadre det hele.”

Særligt kunne Lotte ikke klare at skulle være lænket sammen med en anden person: ”Da jeg så lænkerne tænkte jeg; det kan jeg ikke – jeg tror jeg lige så godt kan lægge mig ned at dø”, og fortsætter: ”det er det mest ekstreme jeg nogen sinde har prøvet i mit liv. Jeg måtte gå på kompromis hele tiden. Michael glemte sommetider, at jeg var der, og jeg måtte bare følge med. Selvom vi var bundet ville han have haft at vi skulle gå sammen i bad. Jeg var lænket sammen med en mand, der pissede og brækkede sig i en spand – det var simpelthen bare for meget.”, lyder det fra en meget fattet Lotte, som man tydeligt mærker har haft et svært ophold i TvDanmark-showet.

Lotte forklarer til tvnyt.com, at det ikke er showet, huset eller TvDanmark, der har skræmt hende, men derimod beboerne. ”Jeg havde det superfedt med opgaverne. Jeg tog det i stiv arm med udfordringerne såsom, at vi blandt andet skulle deles op i en rig og fattig afdeling. Det var beboerne, der skræmte mig. For eksempel tror jeg ikke på Makiahs hokus-pokus om, at hun kan spå og om Sissal, der kunne læse min håndflade og fortælle jeg ville vinde millionen. Derimod kunne jeg tro på, at de har rotter på loftet når de siger sådan noget” og fortsætter: ”Der var simpelt hen for mange beboere i huset”.

Lotte glæder sig meget til at se dem alle igen. Faktisk savner hun allerede alle beboerne, men ikke opholdet. Hun er ret sikker på, at hun i den ’virkelige verden’ skal fortsætte med at se både Clara, Martin og særligt Raz. ”Jeg vil godt kunne tale med Michael igen, men se ham, nej - vi er færdige med hinanden”, siger hun bestemt.

Torsdag kommer der to nye beboere ind i huset og Lotte tror slet ikke beboerne er klar til, at der kommer nye ind. ”Det vil de helt klart IKKE tage fint. Det er meget hårdt, når nogen, som eksempelvis Kathrine kommer ind og roder i ’vores’ skuffer, spiser af ’vores’ mad. Samtidig har nye beboere jo helt klart dannet sig et indtryk ’os’. Kathrine sagde jo kun hej til mig og fór over til Raz og Robert fordi det var dem hun på tv-skærmen havde udset sig som dem hun kunne bedst med. De er helt klart IKKE åben over for nye beboer, der pludselig træder ind i huset. Det gør det selvfølgelig ikke nemmere afm at de i første omgang er fredet for nomineringer”, vurderer Lotte.

”Jeg tænkte bare på at komme ud”, siger Lotte om sin udgang fra Big Brother. ”Jeg så slet ikke millionen til sidst – og det er sgu fint nok. Jeg kan kende mig selv på båndene og har det fint med at være ude.” Hun erkender, at det er hårdt at være ude og fortæller hun har fået mange beskeder og opringninger og ved, det kommer til at tage lidt tid, inden hun helt er kommet sig over opholdet.

”Først og fremmest trænger jeg til noget ferie, og så vil jeg være i min lejlighed og vente med at begive mig ud til jeg er parat til at blive konfronteret med mit ophold i huset. Der vil jo altid være nogen på den lokale tank, der kan genkende én og komme med kommentarer. Men lige nu skal der lidt ro på, og jeg vover mig ud når jeg føler mig lidt mere sikker” og understreger over for tvnyt.com, at hun godt kan klare det.

Lotte har tidligere arbejdet i en vuggestue og agter at finde et arbejde med lidt flere penge i, men først skal der holdes lidt ferie.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002