Kontakt os






 

Mygind fast ingrediens i ’4-Stjerners Middag’
Tirsdag 19. januar 2010
Af Karsten Jensen
 
Når Kanal 5 mandag den 25. januar går i luften med ’4-Stjerners Middag’, bliver det med Peter Mygind samt køkkenchef på Kong Hans, Thomas Rode Andersen, som faste kommentatorer.
Hvor Peter Mygind bliver stemmen, der med humor og indlevelse guider seerne gennem programmet, vil Thomas Rode Andersen overvåge de kendtes køkkener og komme med gode og anvendelige råd om madlavningen.

”’I ”4-Stjerners Middag’ er jeg stemmen, som kommenterer og guider seerne igennem programmet,” fortæller Peter Mygind, der får grinet en del under arbejdet: ”Jeg vil undervejs forholde mig til de kendtes evner og ikke mindst deres kamp for at tilberede den ultimative middag – for det er jo i sidste ende en meget personlig ting. Jeg synes det er rigtig sjovt og til tider lidt følsomt at kigge med, og jeg griner meget bag mikrofonen, når det går vildt for sig i køkkenet,” slutter Peter Mygind.

Ud over Peter Myginds stemme, kan seerne også se køkkenchef fra Kong Hans, Thomas Rode Andersen, der som kok vil kommentere de kendtes madlavning ud fra et professionelt synspunkt og komme med gode råd til, hvordan man selv kan optimere madlavningen i det daglige.

Thomas Rode Andersen er kendt som en kompromisløs perfektionist, der arbejder i døgndrift for at løfte arven på en af Danmarks mest berømmede gourmetrestauranter, Kong Hans. Her har han haft ansvaret for køkkenet siden 1996, og før det arbejdet på steder som Fakkelgården og Falsled Kro. Og nu har Thomas Rode altså sagt ja til at kommentere indsatsen fra de håbefulde kokkeaspiranter i ’4-Stjerners Middag’:

”Min holdning er, at eftersom alle mennesker skal have noget at spise hver dag, hvorfor så ikke få det allerbedste ud af det – både til hverdag og fest. Jeg synes derfor, det kunne være spændende, hvis jeg kunne formå at give mine kommentarer i ’4-Stjerners Middag’ en informativ og måske ligefrem pædagogisk vinkel, som både de medvirkende og seerne føler, de kan bruge til noget i deres daglige madlavning,” udtaler Thomas Rode Andersen.

I ’4-Stjerners Middag’ bliver det hverken Peter Mygind eller Thomas Rode Andersens opgave at afgøre, hvor mange point hver deltager fortjener, det står aftenens gæster for. De, der får højest point gennem udsendelserne, går videre til den store finale, hvor den bedste kok kåres.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002