Kontakt os






 

'Trendsætterne' - ny TV3-serie
Mandag 1. juni 2015
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Til efteråret lancerer TV3 en ny programserie med titlen 'Trendsætterne'. Serien laves i samarbejde med modeportalen Trendsales, og vært for programmet bliver den 31-årige stylist Pernille Teisbæk.


Pernille Teisbæk startede sin karriere i modebranchen for ti år siden - både som model foran og som stylist bag kameraet. Hun har været moderedaktør på Alt for Damerne og Eurowoman og derudover har hun tidligere været fast modeekspert i 'Go'Morgen Danmark' på TV 2.

I dag er Pernille Teisbæk anerkendt stylist i Danmark og udlandet, hvor hun arbejder med de helt store danske og internationale brands som Calvin Klein, Michael Kors, Burberry, Malene Birger og mange flere.

I 2012 startede hun modebloggen www.lookdepernille.com, der i dag er en af de mest besøgte blogs i Danmark og i udlandet. Derudover har hun en stor fanskare på sin Instagram profil @Lookdepernille, hvor næsten 250.000 mennesker følger hendes moderåd og personlige stil.

"I det nye program skal syv talentfulde og karismatiske designere dyste i forskellige designdiscipliner, hvor eksisterende tøj skal genbruges til at skabe nye, cool outfits. Pernilles engagement i modebranchen gør hende til den perfekte vært i programmet, idet hun både har stor tv-tække og stor viden om det, designerne skal konkurrere i", siger TV3s programdirektør Kenneth Kristensen iflg. en pressemeddelelse fra TV3.

Programmet 'Trendsætterne' er kommet til i et tæt samarbejde med modeportalen Trendsales. I programmerne skal syv designerspirer, ud fra Trendsales motto – Recreate fashion, dyste i forskellige designdiscipliner, hvor second hand tøj vil blive redesignet til nye, unikke outfits.

"Idéen med programmet er at sætte nyt fokus på second hand tøj, samt inspirere til hvordan man selv kan genskabe sin garderobe, uden at købe nyt. Vi synes konceptet er en fantastisk mulighed for at skabe interessant indhold sammen med eliten af den danske modescene og kreative designtalenter," siger Eva Kemp, underdirektør i Trendsales.

I hvert program får deltagerne forskellige udfordringer af værten Pernille Teisbæk, og herfra får deltagerne et døgn til at skabe det ultimative design. Seerne vil så kunne følge deltagerne både i idéfasen, under skabelsen og når designet skal iscenesættes.

Når alle nye outfits er skabt, præsenteres de på Trendsales.dk, hvor Trendsales' brugere skal stemme på deres favoritdesign.

I programmerne får deltagerne resultatet af afstemningerne i finalen, og vinderen går videre til næste afsnit med en fordel. Hvem der ryger hjem i hvert afsnit op til et dommerpanel.

Den deltager, der er bedst til at tænke kreativt og skabe flotte designs, vil i sidste ende løbe med sejren og den eksklusive præmie: en rejse til Premiere Vision i Paris samt et internship hos Designers Remix, hvor vinderen i samarbejde med Charlotte Eskildsen skal udarbejde en capsule-collection af accessories til Designers Remixs FW16 kollektion, der vil blive præsenteret til Copenhagen Fashion Week i februar 2016


Foto: Pernille Teisbæk



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002