Kontakt os






 

TV 2 Zulu sætter julen på pause
Tirsdag 27. november 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hele december får TV 2 Zulus seere mulighed for at flygte fra gaveindkøb, klejnebagning og juleklip, når julen sættes på pause med 'uartig' advent, sjove film og stodderserier for drengerøve. Bl.a. vil seerne kunne opleve Suzanne Bjerrehus og Louise Frevert i 'fri lagendressur'.


TV 2 Zulu inviterer indenfor til en alternativ december, hvor seerne får mulighed for at stikke af fra juleræset i selskab med blandt andre Anders Matthesen i 'Sorte kugler', Mick Øgendahl i 'Julefrokosten' og Hank Moody i stodderserien 'Californication'.

Mandag til fredag klokken 21.50 sættes julen på pause med de bedste danske Zulu-film, skriver TV 2 i en pressemeddelese.

I 'Sorte kugler' med Anders Matthesen har ejendomsmægleren Alex ualmindeligt svært ved at sælge huse. Han er stresset og drikker for meget, og efter et uheld i firmabilen vågner Alex op som deltager i et absurd gameshow, der udfordrer hans dårlige sider.

Seerne kan desuden glæde sig til den morsomme 'Blinkende lygter' med Nikolaj Lie Kaas og 'Blå mænd' med Thure Lindhardt i komedien om Dion, Lotte og den smarte IT-sælger Jesper.

I anledning af årets julemåned viser Zulu alternativ og skæbnesvanger julehygge, når Mick Øgendahl og Kim Bodnia sætter sig til bords i 'Julefrokosten' fra 2009.


Lummer jul

TV 2 Zulu har tradition for at fejre lummer jul – og i år bliver julen decideret 'uartig', når Zulu deler adventsgaver ud i form af frække stjernetegnsfilm de fire første søndage i december. Seerne kan se frem til Suzanne Bjerrehuus, Poul Bundgaard og Louise Frevert i 'fri lagendressur' i bedste 70’er stil.

"Vi vil gerne ønske vores seere en uartig advent med fire erotiske film fra 70’erne. Stjernetegnsfilmene har personlighed, originalitet og lyst til livet - værdier, som vi på TV 2 Zulu sætter stor pris på. Desuden synes vi, det er sjovt at vise de unge nogle film, hvor den menneskelige krop optræder, som den gør i virkeligheden med fuld kønsbehåring og uden silikone, botox eller retouchering," siger TV 2 Zulus kanalchef, Maiken Wexø.


Stodderserier for drengerøve

I juledagene kan seere - der har behov for det - slukke for familien og skrue op for deres indre stodder, når Zulus dagflade overlades til en ny 'stodderserie' hver dag fra 24. december og frem til nytår.

Seerne kan møde Elijah Wood i premieren på komedieserien 'Wilfred' om den deprimerede advokat Ryans møde med naboens hund Wilfred, der personificeres som en fuldvoksen mand med skægstubbe.

David Duchovny er tilbage i femte sæson af 'Californication', hvor forfatteren Hank Moodys skriveblokade fører til endnu mere sprut, stoffer og sex.

Seerne kan desuden glæde sig til de to første sæsoner af komedieserien 'Eastbound and Down' om den udbrændte baseballspiller Kenny Powers, den tredje sæson af 'Hung' med Thomas Jane i rollen som gigoloen Ray Drecker og femte sæson af 'Entourage', hvor Vince Chase og sine barndomsvenner er mere end klar til at indtage Hollywood.

Om aftenen i juledagene kan Zulu-seerne trække stikket ud og lade op til nytårsaften med gensyn med bl.a. 'Dumt & Farligt', 'Argh! Det gjorde jeg bare ikk’' og 'Dybvaaaaad!'


Foto: 'Uartig advent' på TV 2 Zulu begynder med 'I jomfruens tegn' søndag den 2. december kl. 24. Her screen dump fra 'I tvillingernes tegn', der vises senere i december.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002