Kontakt os






 

TV 2's lågekalender i butikkerne mandag
Onsdag 9. oktober 2013
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2's lågekalender fra den nye familiejulekalender 'Tvillingerne og Julemanden' er i butikkerne fra på mandag den 14. oktober.


Selv om der stadig er et godt stykke tid til jul, så mener TV 2, at man allerede nu godt kan begynde at glæde sig til TV 2's nye familiejulekalender 'Tvillingerne og Julemanden' med Lars Hjortshøj i hovedrollen som Nicolas. Og det kan man iflg. TV 2 gøre i selskab med den tilhørende lågekalender, der går i handlen fra mandag den 14. oktober.

Ligesom det har været tilfældet i de øvrige år, går overskuddet fra salget af lågekalenderne til Julemærkefonden og til driften af de fire julemærkehjem. Samtidig vil der være merchandise at købe fra julekalenderen.


Mobil og tablet

Som noget nyt kan man i år bruge sin mobil og tablet sammen med lågekalenderen. Man henter en 'Tvillingerne og Julemanden'-app, og hver dag fra den 1. til 24. december kommer der en figur ud af kalenderen, når man holder sin skærm op foran lågekalenderen - en teknologi, der hedder 'augmented reality'.


Lars Hjorthøj tilbage som Nicolas

I den nye familiejulekalender, som ikke så overraskende begynder den 1. december, møder seerne igen julemanden Nicolas (Lars Hjortshøj), der er taget til Aalborg for at købe ind til gaveindpakningen af årets julegaver og dermed starte forberedelserne til julen sammen med sin kone, Julie (Camilla Bendix).

I en gyde i Aalborg møder Nicolas den mystiske Dr. Schwartz (Nicolaj Kopernikus), og det bliver starten på kampen om lysets sten. Heldigvis er tvillingerne Signe (Marie Højgaard Andersen) og Peter (Martin Hempel Barkholt) klar til at hjælpe Nicolas, og helt frem til den 24. december sker der sjove, spændende og ret så uhyggelige ting for 'Tvillingerne og Julemanden'.

Lågekalenderen kan købes for 45 kroner på landets posthuse samt i BR, Toys'r'us, Guldbageren, Bog & Ide, Bøger & Papir, Post Danmark. Kvickly, Irma, Fakta, SuperBrugsen, Dagli' Brugsen, LokalBrugsen og OK+ tankstationer.


Foto fra 'Tvillingerne og Julemanden'. (Foto: Martin Dam / TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002