Kontakt os






 

Sommeren på Kanal 4, 5 og 6’eren
Fredag 11. maj 2012
Af Karsten Jensen
 
Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren går ikke på sommerferie i år, men præsenterer en sommer med premierer og underholdning.

På Kanal 5 kan seerne bl.a. glæde sig til sæsonpremiere på ’Hundepatruljen’ og ‘Hverdagens Helte’, den spændende afslutning på ‘The Killing’ og blockbuster film.

På Kanal 4 bydes på tre nye premiereserier fra USA – ‘Scandal’, ‘Hart of Dixie’ og ‘Happy Endings’ og så er der dugfriske afsnit af ‘Gossip Girl’.

På 6’eren er der ‘Film for mænd’ hver dag og så er drengerøvsserierne ‘Extreme Fishing’, ‘Bomb Patrol’ og ‘Mythbusters’ tilbage.

Rent tv-mæssigt lover SBS, at det bliver alt andet end en kedelig sommer. Sendefladen på SBS TV’s kanaler – Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren – er nemlig proppet med tv-mæssige godbidder, der vil sikre de danske seere en fantastisk sommer - også selvom regnen skulle stå ned i stænger, hævder SBS TV.

”Sommeren har historisk set været en periode, hvor tv-stationerne har placeret deres genudsendelser. I år prøver vi at gå mod strømmen ved at placere en lang række premierer til vores seere. Det er virkelig et stærkt line up vi præsenterer, og seerne kan bl.a. glæde sig til den nye serie ‘Scandal’, der strøg direkte ind som nr. 1 over mest sete programmer i USA i den kvindelige målgruppe,” fortæller Peter Rosberg, Programdirektør SBS TV.

Her er et uddrag fra SBS’ programplan af, hvad seerne kan opleve på Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren i løbet af sommeren:

Kanal 5 byder på masser af premierer og nye afsnit:

’Hundepatruljen’ og ‘Hverdagens helte’ sæsonpremiere torsdag den 24. maj kl. 21.00 og kl. 21.30.

‘The Killing’ - sæsonpremiere søndag den 20. maj kl. 22.00:
Så kommer afslutningen på ‘The Killing’, der tager afsæt i danske ‘Forbrydelsen’, men som har sit helt eget plot og en ny slutning. I anden og afsluttende sæson gæsteoptræder Sofie Gråbøl i et enkelt afsnit.


‘Criminal Minds’ - sæsonpremiere onsdag den 23. maj kl. 21.00:

Nye afsnit af krimiserien ‘Criminal Minds’, der adskiller sig fra andre krimiserier ved at fokusere på forbryderen i stedet for forbrydelsen.


‘Prime Suspect’ - premiere onsdag den 6. juni kl. 20.00:

Den helt nye serie ‘Prime Suspect’ foregår i New York og følger efterforsker Jane Timoney, hvor hun bliver overført til drabsafdelingen. Jane er en benhård analytiker, der ikke altid følger reglerne eller indordner sig specielt godt under de givne forhold. Hun har et instinkt som sjældent slår fejl, og det holder hende krystalklar og fokuseret på at opklare forbrydelser.


‘Special Victims Unit’ onsdage kl. 22.00 og ‘CSI: Miami’ mandage kl. 20.00:

Der er masser af spænding og nye sager, der skal opklares, i de populære krimiserier ‘Special Victims Unit’ og ‘CSI: Miami’, som fortsætter med nye afsnit hen over sommeren.


Blockbuster-film hver mandag kl. 21.00:

Der er masser af stjernespækkede film på programmet igennem sommeren. Blandt de mange titler kan nævnes: ‘Twillight’, ‘Twillight Saga: New Moon’,’ Tropic Thunder’, ‘Enemy Of The State’ og ‘The Dark Knight’.


Kanal 4 byder sommeren igennem på masser af underholdning for kvinder:


‘Scandal’ - premiere mandag den 21. maj kl. 21.00:

Nu kommer dramaserien, der har taget USA med storm. Premiereafsnittet af ‘Scandal’ strøg direkte ind på en 3. plads på listen over mest sete programmer og var det mest sete den uge af kvinder mellem 18-49 år. Serien handler om Olivia Pope, der netop har forladt Det Hvide Hus og sit job som kommunikationskonsulent for præsidenten for at åbne sit eget firma, der skal arbejde med krisestyring og mediehåndtering. Klienterne tæller de rige og indflydelsesrige folk – overklassen, kendisser og politikere. Olivia og hendes team, der tidligere har dedikeret deres liv til at beskytte nationens image er eksperter i at få klienternes små og store problemer til at forsvinde fra overfladen.


‘Hart Of Dixie’ - premiere mandag den 28. maj kl. 20.00:

New Yorker-pigen Zoe Hart har det hele. Hun er smuk og er netop blevet uddannet som hjertekirurg. Hun flytter til Alabama, hvor en fremmed beundrer, Dr. Harley Wilkes, har tilbudt hende job. Men da hun ankommer til Alabama viser det sig, at den gode Dr. Wilkes er død og har efterladt halvdelen af sin praksis til Zoe. Zoe får ikke den varmeste velkomst i byen og skal nu gøre op med sig selv, om hun vil føre klinikken videre eller flygte tilbage til New York.


‘Happy Endings’ - premiere tirsdag den 19. juni kl. 22.00:

Hvis du elskede ‘Venner’, kan man begynde at glæde dig til ‘Happy Endings’. Glem alt om, hvem der får lov til at beholde vielsesringene og alle gaverne. Det brændende spørgsmål i den helt nye sitcom ‘Happy Endings’ er, hvem der får lov til at beholde vennerne, når et par går fra hinanden?


‘Gossip Girl’ – de nye afsnit flytter fra torsdage til mandage fra den 28. maj kl. 22.00:

Upperclass-livet blandt de unge, de rige og smukke går sin gang på Manhattan. Intrigerne og kærligheden florerer og måske, måske ikke bliver Blair gift.


Kanal 4 sender film sommeren over:

Der er skønne, sjove og romantiske film for kvinder hele sommeren igennem på Kanal 4. ‘Edge of Love’, ‘Remember Me’, ‘Ocean’s Eleven’, ‘Dear John’, ‘Wedding Days’ og ‘The Chronicals of Narnia Prince Caspian’ er blot nogle få af titlerne.


Hver dag sommeren lang er der på 6’eren gode grin, seje dokumentarprogrammer og fede film:


‘Film for mænd’ - fra den 4. juni er der film hver eneste aften kl. 22.00 - 13 uger i træk.

Blandt de 91 film kan nævnes ‘Matrix trilogien’, ‘Kill Bill I + II’, ‘V for Vendetta’, ‘Politiskolen’-filmene, ‘Kickboxer’ og ‘Time Cop’.


‘Bomb Patrol’ er tilbage med friske afsnit mandag den 14. maj kl. 22.00, men holder flyttedag til lørdag kl. 20.00 fra 9. juni:

Dokumentarserien ‘Bomb Patrol’, der er baseret på den Oscar-vindende ‘The Hurt Locker’, følger en amerikansk enhed, som bestrider et af verdens farligste erhverv som sprængningseksperter i Afghanistan.


‘Mythbusters’ forsætter med nye afsnit søndag den 3. juni kl. 22.30:

Fup eller fakta? Myte eller realitet? Det er hvad de to myteknusere, tekniknørder og special effects-eksperter Adam Savage og Jamie Heineman forsøger at fastslå i ‘Mythbusters’.


Fringe - søndage kl. 21.00 fra den 10. juni:

Dramaserien ‘Fringe’ vender tilbage med et skønt gensyn af første sæson.




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002