Kontakt os






 

Kurt Thorsen ny vært på TvDanmark
Torsdag 5. december 2002
Af Karsten Jensen
 
Der er blevet sagt og skrevet meget om Kurt Thorsen. Men ét er sikkert: Han har selv lige så mange meninger om omverdenen, som omverdenen har meninger om ham. Han skriver fra sin fængselscelle i B.T. hver søndag, og til foråret kan seerne opleve ham på TvDanmark 2.
TvDanmarks administrerende direktør, Jesper Sehested Lund, siger:

”Kurt Thorsen har fortalt mig, at han savner meningsprofiler på dansk tv. Folk, der tør stille op med egne meninger og som står inden for deres holdninger. Det tør Kurt! Dansk tv mangler ganske rigtigt de store personligheder. Kurt Thorsen er et festfyrværkeri af vid, bid og helt egne holdninger til stort set alt. Intet er helligt, og intet vil forblive usagt, når Kurt Thorsen indtager tv-arenaen til foråret på TvDanmark 2. Det er netop det, der har været vigtigt for mig. Kurt Thorsen har noget på hjertet og vil lave tv, der gør en forskel. Det er også TvDanmarks vision. Jeg ved godt, at nogen umiddelbart overraskes over, at Kurt Thorsen nu bliver en kær gæst på danskernes tv-skærme. Men ytringsfriheden gælder også for Kurt Thorsen, hvad enten han udfolder den på tryk i aviserne eller i ord og billeder på tv. Jeg er glad for, at TvDanmark 2 bliver kanalen, hvor seerne får glæde af, at Kurt Thorsen udfolder denne ret.”

Programmerne, har Kurt Thorsen som vært og omdrejningspunkt, vil forholde sig til samfundsdebatten på en stærkt underholdende måde. Kurt Thorsen siger:

”Vi vil drøfte nogle af livets helt store spørgsmål, såsom kærlighed, etik, moral, sympati og antipati, på en både alvorlig og morsom måde. Vi kigger på sandheder og løgne og ser på, hvad der skal til for at være troværdig i Danmark. Der vil være et glimt i øjet og en humoristisk vinkel, og jeg lægger vægt på, at programmerne får en bred profil, således at de med en kombination af hygge, indhold og sjov i lige høj grad vil tiltale de helt unge som hele familien. Aller vigtigst har det været for mig, at det er noget, jeg kan bruge som en - efter nogens mening måske - lidt avanceret form for ’familieterapi’ og samvær med mine børn, hvor temaerne og indholdet kan danne grundlag for en videre diskussion med dem. Så både mine børn og jeg glæder os til at være sammen om optagelserne til TvDanmark 2 de par timer de forventes at ville tage hver tredje weekend, hvor jeg er på ordinær udgang fra fængslet.”


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002