Kontakt os






 

Animal Planet lancerer ny profil
Torsdag 2. oktober 2008
Af Karsten Jensen
 
Efter ti år som underholdningskanal i Danmark med fokus på forholdet mellem mennesker og dyr relanceres Animal Planet med helt ny profil.
Animal Planet er netop blevet reanceret i med en ny profil i Europa.

Relanceringen sker i forbindelse med at Animal Planet nu har eksisteret i 10 år i internationale markeder (udenfor USA).

”Vi relancerer Animal Planets udtryk og måde at fortælle historier på, for at vi kan få et dybere forhold til vores publikum og partnere,” siger Phillip Luff, senior vice president og general manager, Animal Planet International.

”Det nye Animal Planet er kort sagt fuld af spændende historier, som vil få den indre, rå følelse fra naturens verden frem og få seere til at opfatte dyr som karakterer, ikke kun skabninger,” afslutter Luff.

Udover et nyt logo og en levende grafisk pakke på skærmen tilbyder det nye Animal Planet seerne et varieret programudbud. Kanalen viderefører naturfilm og doku-soaps/dramaer samt CGI (computergenererede billeder), som vækker dyrerigets forbløffende mangfoldighed til live.

Det nye indhold vil fokusere på primal-instinkterne, der driver os alle med alt fra overlevelse, seksualitet, forældreskab og dræberinstinkt.

Lester Mordue, creative director, Animal Planet International, som var med i udviklingen og den internationale relancering af Animal Planet i USA sidste år, siger:

”Den nye kreative pakke er langt mere end bare et friskt look, det er en revolution. Efter at have udført omfattende seer- og forretningsanalyser vidste vi, at vi havde en unik evne til at nå ind til vores seere følelsesmæssigt. Det nye logo, som er udviklet af London-baserede Dunning Eley Jones, gjorde det muligt for os at udforske en mere revolutionerende retning.“

I efteråret kan man på det nye Animal Planet følge med i eksperternes kamp for at sikre pandaens overlevelse i serien ’Pandamonium’. Eller rejse med til Sydafrika og opleve redningsaktioner i serien ’Redningsaktion chimpanse’. Der bliver også mulighed for at se historien om livet på jorden i ’Vores jord’. Kanalen fortsætter med at sende døgnet rundt med danske undertekster og uden reklameafbrydelser.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002