Kontakt os






 

Jul i Parken med Don Ø og Cartoon Network
Tirsdag 4. november 2008
Af Karsten Jensen
 
Designeren Louise Mehl laver indsamling til Børnecancerfonden sammen med Cartoon Network.

Sidste gang Louise Mehl og hendes medsammensvorne designede en T-shirt til Børnecancerfonden blev der lavet 600 styk, som blev udsolgt på 14 dage. Salget blev efterfulgt af en event i august, hvor der blev indsamlet 80.000 kroner til Børnecancerfonden.

Nu har børnene på Rigshospitalets kræftafdeling tegnet igen, og denne gang stiller Flemming Østergaard, Lis Sørensen, Basim og Christiane Schaumburg-Müller op som ambassadører for den gode sag, sammen med stjerner som Scooby Doo og Ben 10 fra Cartoon Network.

Den 24. november fejrer Cartoon Network og en lang række danske stjerner juleaften før tid.

Selvom der bliver tale om en fest med livemusik, sceneoptrædener og auktioner, er der et vigtigt budskab bag festen - at støtte børn med kræft og deres familier. Det er tøjdesigneren Louise Mehl, der i samarbejde med Cartoon Network, har taget initiativet.

"I foråret besluttede jeg at gøre en indsats for fonden," fortæller Louise og fortsætter: "Da jeg designer tøj, ville det være oplagt, at jeg selv lavede et eller andet tryk, men tanken om, at børnene selv kunne hjælpe til ved at lade deres egne tegninger komme på T-shirts, var langt mere interessant - og børnene var mere end stolte af at se deres egne kreationer på tryk."

Bubber er vært
Arrangementet begynder klokken 16 og varer til cirka 19.30 - under hele eftermiddagen og aftenen vil TV 2’s Bubber være konferencier, og han skal blandt andet præsentere Cartoon Network Super Show med værten Søren Thorup og de kendte figurer fra tv, ’Scooby-Doo’, ’Tom & Jerry’, ’Ben10’ og ’Johnny Bravo’.

Men man vil også kunne møde Basim og Lis Sørensen. Flemming Østergaard kommer med vanlig forretningssnilde til at styre auktionen, som forventes at indbringe store beløb til Børnecancerfonden.

Blandt de affekter, der skal under hammeren, finder man blandt andet signerede CD'er, et Cartoon Network Super Show, et specialdesignet skateboard og andre effekter fra Cartoon Network, som ikke kan købes i forretningerne, en fodboldaften med spisning først i Flemming Østergaards lounge, ferie- og weekendophold og lækre krops- og plejeprodukter.

Louise Mehl smider også et par signerede T-shirts i puljen - og hver en krone går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Goodiebags til alle
Der bliver plads til 600 mennesker under selve arrangementet, og der vil være goodiebags til alle - en til de voksne og en til de små. Det er sponsorer som Fætter BR, Parken Sport & Entertainment, Cartoon Network, Milk Copenhagen og Toms Chokolade, der har fyldt poserne til gæsterne, og skulle man ikke være heldig nok at byde højest på en af de unikke signerede T-shirts, kan man trøste sig med, at der også vil blive sat nogle til salg i forretningerne - alternativt kan T-shirtsene købes under eventen.

For at få julen indenfor dørene før tid, vil der være gløgg og æbleskiver til alle, og sodavand til børnene.




Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002