Kontakt os






 

Nye beboere i Big Brother huset
Tirsdag 7. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
Tvnyt.com har nu endelig fået bekræftet hos TvDanmark, at der kommer nye beboere ind i Big Brother huset, så slaget kan følge dets oprindelige gang. I første omgang kommer der to nye beboere ind i huset på torsdag og først i næste uge vil der komme ydereligere beboere ind. Hvor mange nye, der kommer i huset er TvDanmark dog ikke så meget for at afsløre.
Identiteten på torsdagens nye beboere vil informationschef Lars Kaspersen ikke røbe det mindste om. Under pres afslører han dog, at der bliver tale om en person af hvert køn. Aldersfordelingen vil han ikke afsløre noget om, men på spørgsmålet om alderspræsident Makiah får en legekammerat rømmer Lars Kaspersen sig over for tvnyt.com og siger: ”Ja, sådan kan du da godt sige det. Nu må vi jo se. Det er jo slet ikke sikkert, at Makiah kommer godt ud af det med den nye beboer. Det må tiden vise. Det er tv-stationens intention, at have en bred sammensætning af beboere i huset”, aflører han.

Lars Kaspersen erkender, at TvDanmark har haft travlt med de mange forskellige ’udbrud’ fra huset, men siger: ”Sådan er det jo med reality-tv, der ikke som eksempelvis Robinson kan redigeres i flere måneder. Det her er sjovere og vi har taget højde for, at der ville være et frafald, for for hver beboer, har vi en stand-by stående i kulissen”. På spørgsmålet om TvDanmark også har en stand-in for stand-in’erne - eksempelvis Kathrine - griner Kaspsersen og siger fast: ”Jamen, så har vi også en plan”.

De nye beboere skal sluses ind lidt af gangen fordi vi føler det vil passe bedst ind i Big Brother-huset og så skal programmet også være uforudsigeligt”, siger han og benægter, at beboerne er blevet presset for hårdt. ”Vi vidste godt det ville blive hårdt og at der var nogen, der ville knække, men det er rigtigt, vi havde ikke regnet med at det ville blive så tidligt. Og det er jo det herlige ved reality-tv. Det er sjovt”, lyder det fra Kaspersen, der selv var meget overrasket over beboernes argumenter for at ville forlade showet:

”Clara og Grys afgang forstår jeg ikke noget af, men Lotte og Martin samt også Michael, ja de kunne ikke klare det, de kunne ikke ’tåle’ mere og jeg har fuld forståelse for, at de ønskede at forlade huset. Men det der har overrasket mig meget var, at Michael brød væggen ned. Jeg så det direkte og var meget forundret. Jeg havde ikke troet det”, lyder det meget højt grinende fra informationschefen, der fortæller, at huset nu er på vej til at blive opdelt i en fattig og rig del igen fra i morgen.

Hvordan den rige og fattige del bliver opdelt kan han ikke afsløre, men fortæller, at alt kan ske.

Lars Kaspersen beundrer de nye beboere og siger, at de der sidder tilbage helt klart går efter millionen. ”Robert virker nærmest tændt”, slutter Kaspersen til tvnyt.com.

Foto: Deltagerne festede og drak heftigt igår og pigerne savnede musik og tilbød Big Brother at strippe hvis de satte noget musik på. Og musik, det kom der....


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002