Kontakt os






 

Nyt talkshow på dk4
Fredag 17. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Skuespiller og kendt tv-vært fra 'Dinas Date' på DR, Dina Al-Erhayem, er vært på et nyt talkshow på dk4 med premiere i aften kl. 20.30. I den nye serie tager hun pulsen på danske værdier, nærhed og hvad der lurer under vores polerede overflade.


Overskriften for det nye 'Dinas Talkshow' er underholdning med holdning, og i hvert program har Dina besøg af en eller to gæster.

Værten Dina Al-Erhayem er dansk-irakisk skuespiller. Hun er uddannet fra Århus Teater i 2003. Hun blev som 30 årig i 2005 døbt ind i kristendommen. Hun har tidligere været vært på DR2-programmet 'Univers', der handlede om tro og etik - samt på DR2-programmet fra 2006 'Dinas Date', hvor hun - på humoristisk vis - bl.a. forsøgte at score daværende kulturminister Brian Mikkelsen, daværende chefredaktør for Se & Hør Henrik Qvortrup, cykelbossen Bjarne Riis, skuespiller Mads Mikkelsen, politikeren Nasar Khader, stand up'eren Anders Matthesen, filminstruktør Ole Bornedal, hjerneforsker Peter Lund Madsen og branding-guruen Martin Lindstrøm

Udover sit arbejde som skuespiller og talkshow-vært, er Dina iflg. Wikipedia en efterspurgt konferencier og sangerinde. Har udgivet cd'en 'Se min kjole', og hun har også tidligere optrådt som stand-up komiker. Dinas filmdebut er novellefilmen Istedgade (2006).


Hassan Preisler og Pia Kjærsgaard er gæster

I det første program har Dina Al-Erhayem besøg af den dansk-pakistanske skuespiller og forfatter Hassan Preisler og Dansk Folkepartis værdiordfører Pia Kjærsgaard.

Hassan Preisler har gjort sig bemærket med udtalelser til b.dk om, at han beundrer Dansk Folkeparti for "deres mod" og han beskrives som havende et varmt bekendtskab med Pia Kjærsgaard. Hassan Preisler har for nyligt udgivet bogen 'Brun mands byrde', der er en satire over indvandrerdebatten og inklusionsindustrien - og bemærkelsesværdig renset for kritik af Dansk Folkepartis invandrer- og flygtningepolitik.

Pia Kjærsgaard er begejstret for Hassan Preisler, og kalder ham iflg. Altinget.dk for både "rigtig sjov og dejlig selvironisk."

Pia Kjærsgaard er kendt for sine racistiske synspunkter (dom i Højesteret i 2003), og blev for nogle år siden af et svensk magasin kåret til Europas største racist foran bl.a. Geert Wilders og Silvio Berlusconi.

I 'Dianas Date' på dk4 i aften beretter Hassan Preisler åbenhjertigt om den skamfølelse han kan opleve ved at have et varmt bekendtskab med Pia Kjærsgaard.

En følelse som Pia Kjærsgaard finder absurd og uforståelig, hvilket tydeligt kommer til udtryk i programmet, oplyser dk4.

Den timelange udsendelse stiller spørgsmål om, hvordan folkesjælen ser ud på indersiden - og netop konstellationen mellem Hassan Preisler og Pia Kjærsgaard åbner iflg. dk4 op for en tankevækkende debat om danske værdier.

I programmet fortolker den musikalske duo SiffGraversen danske sange.


Fire talkshows er programsat og flere er på vej

dk4 har foreløbigt optaget fire talkshows med Dina Al-Erhayem som vært og de sendes de kommende fire fredage kl. 20.30:

17.10.: Hassan Preisler og Pia Kjærsgaard
24.10.: Mimi Jakobsen og Uffe Elbæk
31.10.: Lars Muhl
7. 11.: Sørine Gotfredsen og Niels Hausgaard

dk4 påtænker at fortsætte serien i 2015.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002