Kontakt os






 

Serier får sommerpremierer på TV3
Torsdag 4. maj 2006
Af Karsten Jensen
 
Foråret og sommeren byder på adskillige seriepremierer på TV3. Tre nye serier har premierer i maj, juni og juli, og der er spænding og underholdning for alle.
'Close to Home'
Premiere: Torsdag den 4. maj

TV3 blænder allerede i dag op for den amerikanske dramaserie 'Close to Home', hvor advokaten Annabeth Chase netop er vendt tilbage på arbejde efter endt barselsorlov, klar til at påtage sig selv de sværeste sager. Hun har indtil videre vundet hver eneste sag, hun nogensinde har haft med at gøre.

Medvirkende:
Jennifer Finnigan (Annabeth Chase), Maureen Scofield (Kimberly Elise), John Carroll Lynch (Steve Sharpe).


'Bones'
Premiere: Tirsdag den 6. juni

I juni måned er der premiere på den nye, amerikanske dramaserie 'Bones'. Hovedrolleindehaveren Dr. Temperence Brennans karakter er baseret på en virkelig forfatterinde, antropolog og retsmediciner. Hun formår at finde ledetråde i selve knoglerne på ofre for mord eller brand - i det hele taget afdøde, der er ukendelige og ikke kan identificeres på anden vis. Sammen med FBI-agenten Seely Booth opklarer Dr. Brennan sager af en lidt anden natur. Seely og Dr. Brennan har et nærmest Mulder/Scully-agtigt forhold: Dr. Brennan er bogligt begavet, mens Seely er ’street smart’. Ligesom "X-Files" afsluttes sagerne fra afsnit til afsnit.

Medvirkende:
Emily Deschanel (Dr. Brennan) har medvirket i storfilm såsom "Spiderman II", ”The Alamo” og "Cold Mountain". David Boreanaz (Seely Booth) er kendt fra serier som "Buffy – vampyrernes skræk" og ”Angel”, hvor han spiller titelrollen.


'Hustle'
Premiere: I juli måned

Den engelske serie 'Hustle' har vist sig utrolig populær i hjemlandet. Den er allerede i sin tredje sæson med planer om en fjerde sæson i 2007.

TV3 præsenterer serien, der ser Mickey Stones svindlergruppe svindle sig igennem London på mesterlig vis. Der er en smag af "Ocean’s Eleven" over serien, der på samme vis afslører planen over for seerne, men det er først til sidst seerne får forklaringen på, hvordan svindelnummeret faktisk er blevet udført.

'Hustle' er produceret af samme gruppe, som står bag den geniale serie 'Spooks,' der i øjeblikket kører på Viasat Crime.

Medvirkende:
Adrian Lester (Mickey), Marc Warren (Danny Blue), Robert Vaughn (Albert Stroller), Jamie Murray (Stacie Monrow) og Robert Glenister (Ash Morgan)


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002