Kontakt os






 

Discovery ser grønt
Onsdag 9. september 2009
Af Karsten Jensen
 
I en tid hvor konsekvenserne af global opvarmning og det hastige over-forbrug af planetens ressourcer fylder mere og mere i danskernes bevidsthed og med klimatopmødet i København lige om hjørnet, sætter Discovery Channel fokus på miljøet med en række programmer og initiativer, der tager udgangspunkt i grøn tankegang og bæredygtighed.
Fra 3. oktober og frem rydder Discovery Channel sendefladen lørdag eftermiddag og sætter fokus på miljøet med en række programmer, der vil inspirere seerne til at stoppe op og tænke en ekstra gang over verdens galoperende energiforbrug.

I Discoverys salgsafdeling kan man tydeligt mærke en stor interesse for programmer med en grøn profil. Nordic VP of Adsales, Bent Jacobsen, udtaler om den nye grønne zone på kanalen:

”I de seneste år er der sket en markant stigning i den generelle fokus på klima og miljø, og det er blevet en væsentlig del af befolkningens bevidsthed. Som virksomhed er man også forpligtet til at tage stilling til dette. Vi kan allerede nu mærke en stor efterspørgsel ift. vores ’Green Zone’ timeslot og har lukket nogle store, kreative samarbejder, der spænder over 3D sponsor-billboards, microsites, konkurrencer mm. Annoncørerne har alle en klimapolitik og profil, som de netop gerne vil gøre opmærksom på i forbindelse med COP15 i december”.

Programmerne i ’Green Zone’ handler om alt fra miljørigtige køretøjer til fremtidens bymiljøer.

I ’Mean Green Machine’ testes det, om miljø-venlige køretøjer - såsom el-drevne drag bikes og firhjulstrækkere på bio-diesel - er ligeså effektive som deres energislugende modparter.

’Bæredygtige Storbyer’ og ’Bygget til Fremtiden’ ser nærmere på, hvordan vi i fremtiden
kan gøre bymiljøer mere miljøvenlige ved brug af vedvarende energi og intelligente genbrugsløsninger, før det er for sent.

Senere på efteråret vil serien ’Grønt lys for fremtiden’ beskrive, hvordan den nyeste videnskab kan hjælpe med til at dreje vores energiforbrug i en hårdt tiltrængt bæredygtig retning. For at skabe den rette stemning vil ’Green Zone’ på Discovery Channel naturligvis blive suppleret af en ny, grafik samt korte spots med miljøvinkling.

’Green Zone’ sendes hver lørdag fra kl. 17-20 fra den 3. oktober.



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002