Kontakt os






 

Michèle Bellaiche hjælper danskerne med at spare i nyt forbrugerprogram
Tirsdag 21. oktober 2014
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sammen med et hold af Danmarks dygtigste privatøkonomiske rådgivere er Michèle Bellaiche klar til at dele ud af gode tips i 'Pengerådgiverne' på TV 2. Programmet sendes første gang tirsdag den 28. oktober kl. 20.50.


I TV 2's nye forbrugerprogram 'Pengerådgiverne' har Michèle Bellaiche samlet et stort hold bestående af nogle af Danmarks dygtigste privatøkonomiske rådgivere, og med uvildig rådgivning hjælper holdet danske familier med at spare penge på alt det besværlige eller uoverskuelige ved privatøkonomi.

"Med 'Pengerådgiverne' vil vi hjælpe de medvirkende og seerne til at forstå, at det hverken behøver at være kedeligt eller besværligt at spare tusindvis af kroner på vores forbrug i hverdagen. For med den rigtige rådgivning kan en stor besparelse være gjort med et enkelt opkald eller et par klik på internettet," forklarer Michèle Bellaiche iflg. en pressemeddelelse fra TV 2 i dag.


Håndplukkede rådgivere

I udsendelserne møder Michèle Bellaiche og rådgiverne ganske almindelige danskere, der får rådgivning i, hvordan de selv kan blive bedre til at overskue og kontrollere deres privatøkonomi.

Emnerne spænder fra telefoni, bilkøb, elforbrug til bankskifte og boligsalg, og fælles for emnerne er, at de vedkommer alle forbrugere.

I det første program sender Michèle Bellaiche holdets teleeksperter om bord på Mols-Linien på en mission. I løbet af kun en times overfart vil de hjælpe passagererne med at spare penge på deres mobilabonnementer, og rådgiverne viser vej gennem mobil- og fastnetjunglen og fortæller, hvordan man finder det billigste abonnement blandt telemarkedets mange uoverskuelige tilbud.


Mærkbare besparelser

Det er ikke første gang, at Michèle Bellaiche beskæftiger sig med forbrugerstof, men under optagelserne til 'Pengerådgiverne' blev den garvede journalist alligevel meget overrasket over de besparelser, hun og rådgiverne kom frem til hos de medvirkende.

På en af optagelserne var resultaterne så forbavsende, at Michèle og hele holdet bag kameraerne tog direkte hjem for at ringe til deres bank. Og lignende episoder har der været mange af under optagelserne til de første seks afsnit af 'Pengerådgiverne' – faktisk i en sådan grad, at tv-værten vurderer, at hun med sin nye viden selv kan opnå besparelser på flere tusinde kroner.


Foto: Michelle Bellaiche. (Fotograf: Per Arnesen, TV 2)



Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002