Kontakt os






 

Discovery styrker salgsafdelingen
Mandag 26. januar 2009
Af Karsten Jensen
 
Discovery Networks Nordic – det nordiske hovedsæde for Discovery Communications - ansætter Bent Jacobsen som Nordic VP of Adsales.

Med Bent Jacobsen i spidsen for det strategiske, nordiske reklamesalg på Discovery Channel styrker organisationen relationen til de nordiske mediebureauer.

”Det glæder os at kunne præsentere Bent Jacobsen som ny Nordic VP of Adsales med det overordnede ansvar for reklamesalget i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi har fulgt Bent Jacobsen i mange år, og med hans solide erfaring og professionelle indsigt i, hvordan mediebureauerne arbejder har han det, der skal til for at styrke relationen yderligere til de nordiske mediebureauer.

Der er stor fremgang generelt for dokumentar- og faktabaseret underholdning i det nordiske tv-marked, som afføder nye spændende muligheder for vores netværk. Vi har derfor fuld tillid til, at Bent Jacobsen med sit strategiske fundament og sin professionelle tilgang til tingene kommer til at lede det nordiske salgsteam på en inspirerende og fremadrettet måde,” siger Jan Andreassen, General Manager Discovery Networks Nordic.

Bent Jacobsen, som de sidste 15 år haft sin gang i den nordiske mediebureaubranche, glæder sig ligeledes til samarbejdet:

”Jeg syntes, det er et privilegie at komme til at arbejde med Discovery Channels nuancerede univers. At komme om på den anden side af skrivebordet i en tid med finanskrise og økonomisk turbulens kræver en ekstrem årvågenhed på vores kunders ændrede kommunikationsudfordring. For at imødekomme dette sætter vi hos Discovery yderligere tryk på den kvalitative forståelse for vores programmer og målgrupper. ”

Bent Jacobsen har de sidste 8 år arbejdet på MindShare i hele Norden, senest som Nordic Managing Director, hvor han som ansvarlig for virksomhedens Business Development i fire nordiske markeder havde det overordnede ansvar for udviklingen af nye pan-nordiske forretningsmuligheder samt MindShare’s produktudvikling. Derudover har han siddet som CEO for MindShare Sweden AB samt som CEO for MindShare Norway AS, hvor han var med til at lancere MindShares norske flagskib.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002