Kontakt os






 

Ny ’Hannah Montana’ sæson på Disney
Mandag 2. marts 2009
Af Karsten Jensen
 
Til begejstring for de yngste seere er Miley Cyrus tilbage med en helt ny sæson af serien ’Hannah Montana’. Den tredje sæson byder på flere intriger, god musik og teenagesensationen Miley Cyrus i en helt ny, 80’er inspireret stil.
De første to sæsoner har haft succes på Disney Channel og medvirket til at Hannah Montana vandt ’Kid’s Vote 2008’ på EA – British Academy Children’s Awards.

I seneste kvartal i Danmark nåede serien ud til over 1,5 millioner seere.

”Jeg er utrolig spændt på den nye serie, specielt fordi Hannah har fået en ny, kæmpestor garderobe i 80’er stil med masser af pangfarver, handsker og hæle. Vi har også klippet parykken og lavet den mere blond – det er virkelig fedt,” siger Miley Cyrus om den nye tv-serie, der ruller over de danske skærme igen fra den 13. marts kl. 17.

I komedieserien skal Miley navigere sig igennem prøvelser som den normale Miley Stewart har i skolen og så sit popstjerne alter ego ’Hannah Montana’. Uden at de andre elever på skolen ved noget, lever Miley et dobbeltliv som popsangeren Hannah Montana. Hun rejser jorden rundt og underholder ellevilde fans med musik skrevet af hendes manager, som også er hendes far. En glathåret blond paryk kombineret med prangende popstjernestil gør, at Miley kan holde identiteten som international stjerne hemmelig, så hun kan sikre sig, at folk kan lide hende for den hun egentlig er. Det betyder så også hele tiden at hun konstant bliver sat på prøve i forhold til at være en almindelig teenager som folk skal kunne lide for den hun er, og så sit popstjerneliv.

Komedieserien er produceret av Steven Peterman (’Murphy Brown, Susan – sød & single’) og Michael Poryes (’That’s So Raven, Veronica’s Closet’).

Stylisterne til serien har hentet inspiration fra 80’erne til, når Hannah Montana er på scenen. 80’erne er det helt hotte for tiden – masser af stormønstrede pangfarver, leopardmønstre, tilbehør som f.eks. fingerløse handsker og lignende detaljer, som garanteret vil få millioner af fans til at kopiere den nye stil.

Dahlia Foroutan, chefstylist for Hannah Montana-settet, siger: ”I år går vi efter 80’er looket, som er super trendy for tiden. Det er masser af store mønstre og tryk i klare farver og tilbehør, og vi har oven i købet en bobbet ny pink paryk til Hannah. Miley blir jo ældre, og det er godt at opdatere stilen udover at det også er sjovt for hendes fans.”

Hannah Montana er blevet et globalt fænomen siden det første afsnit fik premiere på Disney Channel i marts 2006. I 2008 var Hannah Montana den mest populære serie, med flest seere, på Disney Channel i Danmark. Den kun 16-årige Miley Cyrus er datter af den multi-platin vindende musiker og skuespiller Billy Ray Cyrus, og som i øvrigt også spiller hendes far i tv-serien Hannah Montana.

Premieren på sæson tre er fredag den 13. marts kl. 17.00. Næste afsnit bliver sendt allerede dagen efter, lørdag den 14. marts kl. 9.15. Herefter kan man se sæson 3 hver lørdag kl. 09.15 og genudsendelser søndag på samme tid. Alle afsnittene er med dansk tale.


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002