Kontakt os






 

Ny familie-eventyrserie på Kanal 5
Mandag 20. februar 2012
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Prins Charming, Snehvide, Den onde dronning og mange andre kendte eventyrfigurer er på plads, når Kanal 5 lørdag den 3. marts kl. 20 byder velkommen til familie-dramaserien 'Once Upon a Time' – en moderne men klassisk eventyrhistorie, der har taget USA med storm.

Fra eventyrernes mester, Disney, og skaberne af successerien 'Lost' kommer denne serie, der dykker ned i eventyrernes verden på en måde aldrig set før.

'Once Upon a Time' beskrives som en moderne eventyrfortælling om håb, kærlighed og venskab, der med eventyrkarakterer som Snehvide, Askepot, Hans og Grete og Rumleskaft sætter scenen til det helt store slag mellem virkelighedens og fantasiens verden.

Serien fortryllede ved sin premiere både seere og anmeldere i USA, og premiereafsnittet strøg direkte ind på en førsteplads over mest sete nye dramaserier i efteråret 2011.


Foregår i byen Storybrooke

I 'Once Upon a Time' er scenen sat i den lille, søvnige by Storybrooke i Maine.

Emmas liv har været alt andet end et eventyr, og en dag bliver hun ført til byen af sin egen søn, Henry, som hun bordadopterede ved fødslen. Henry forsøger at overbevise Emma om, at alle indbyggerne i Storybrooke er eventyrfigurer, som lever under en forbandelse fra Den onde dronning, der har fastfrosset dem i den moderne verden og givet dem hukommelsestab om deres virkelige, magiske jeg. Skolelæreren Mary Margaret er altså ikke bare skolelærer, men i eventyrlandets virkelighed også Snehvide.

Henry har studeret de gamle eventyrbøger og er derfor den eneste i Storybrooke, der forstår sammenhængen. Og selvom Emma tror, at Henry har mistet forstanden, finder hun sig alligevel underligt forbundet til byen. For ifølge Henry er Emma den forsvundne datter af Snehvide og Prins Charming og den eneste der kan bryde forbandelsen.


Svar på de ubesvarede spørgsmål?

Med 'Once Upon a Time' forsøger Disney at give svar på nogle af barndommens ubesvarede spørgsmål. For hvorfor vil Den onde dronning egentlig slå Snehvide ihjel? Hvad eller hvem har gjort Gepetto så ensom, at han er nødt til at skære en lille dreng af træ, og hvorfor er Gnavpot egentlig altid så gnaven?

På rollelisten ses Ginnifer Goodwin som Mary Margaret/Snehvide. Ginnifer er blandt andet kendt for sin rolle i dramaserien 'Big Love'. Emma Swan spilles af Jennifer Morrison, der er kendt som Dr. Allison Cameron i den Emmy-nominerede dramaserie 'House', og derudover er Robert Carlyle, der brød igennem i 90’erne med film som 'Trainspotting' og 'Det bar’ mænd', også på rollelisten som Mr. Gold/Rumleskaft.

Der er premiere på 'Once Upon a Time' lørdag den 3. marts 2012 kl. 20 på Kanal 5 og Kanal 5 HD.


Foto: Jennifer Morrison som Emma Swan i 'Once Upon A Time'


Funktioner

Printervenlig version








  · 2018
  · 2017
  · 2016
  · 2015
  · 2014
  · 2013
  · 2012
  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002